Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. ΠληροφορίεςΚλείσιμο

Ως πολίτης

 • Μεθοδεύσεις

  Απαστράπτουσα και ωραία, ως μόλις να βγήκε από το κομμωτήριο, η κυβερνητική εκπρόσωπος χαμήλωσε το βλέμμα, χαμογέλασε με νόημα και με επιμελώς μελετημένο τόνο φωνής, απάντησε... «...δεν έχει συζητηθεί, αλλά και δεν αποκλείεται...».

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Εθνική κατάθλιψη

  Ζούμε σε μια Χώρα με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης. Κουρασμένη, παραιτημένη, απογοητευμένη, αμίλητη, που δεν θέλει το πρωί να σηκωθεί από το κρεβάτι, που βλέπει μαύρα τα πάντα γύρω της και πουθενά κάποια ελπίδα, πουθενά ένα φως.

  ΣΧΟΛΙΑ (1)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Σωτηρία και σωτήρες

  Από μια ιστορικής σημασίας ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή των Ελλήνων την περασμένη Κυριακή σύσσωμον το Έθνος των Ελλήνων πληροφορηθήκαμε, ή μάλλον ξαναθυμηθήκαμε αυτό το οποίο οφείλουμε να γνωρίζουμε και να μην το ξεχνάμε ποτέ.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Σοβαρότητες

  Δεν ξέρω πόσο σοβαρά μάς παίρνουν οι εταίροι μας στην Ευρώπη αλλά και οι υπόλοιποι λαοί του Κόσμου. Φοβάμαι, καθόλου. Και επειδή είναι παγκοσμίως παραδεκτό ότι κάθε Λαός έχει την ηγεσία και επομένως και την εκπροσώπηση που του αξίζει, η όποια απαξίωσή τους, μας αφορά όλους.
  Και αυτό είναι, που ως πολίτη, με ενοχλεί.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Φόροι και σπατάλες

  Ως πολίτης οφείλω να πληρώνω φόρους. Καμία αντίρρηση. Να συμμετέχω στα έξοδα του κράτους, ανάλογα με τις δυνάμεις μου, αποδίδοντας στη δημόσια οικονομία ένα μέρος των ωφελημάτων που απολαμβάνω από την συμμετοχή μου σε αυτή. Καμία, μα καμία αντίρρηση.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Αδιέξοδα

  Δεν ξέρω πόσες φορές στην πρόσφατη ιστορία μας ως χώρα, βρεθήκαμε σε τόσο δύσκολη θέση.
  Στα πρόθυρα μια οδυνηρής χρεωκοπίας, απομονωμένοι από παραδοσιακούς φίλους, με ευκαιριακά και ασταθή διεθνή ερείσματα, με αναζωπυρούμενα τα ευαίσθητα εθνικά μας θέματα και με ένα πρωτόγνωρο σε μέγεθος προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα, που τείνει να μας συνθλίψει.

  ΣΧΟΛΙΑ (0)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Ψέματα και αλήθειες

  Λες και αν ο Τσίπρας έλεγε προεκλογικά αλήθειες, θα ήταν σήμερα πρωθυπουργός!
  Αμ δε...

  ΣΧΟΛΙΑ (1)
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ