Τα μέλη της Πολιτιστικής  «Εταιρείας Αρχιπέλαγος» στο άγγελμα του θανάτου του Νίκου Κούνδουρου,συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος από  την απώλεια αυτού του σημαντικού νεοέλληνα δημιουργού εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη ,την συγκίνηση, αλλά και  ευγνωμοσύνη τους για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην κοινή υπόθεση…
Ένα χιουμοριστικό απρόοπτο επεφύλασσαν στο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη οι τελευταίες ώρες της παρουσίας του στη Μυτιλήνη συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη γνωστή σημερινή επίσκεψη στο νησί. 

01/07/2012 - 05:56
Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα στο Κέντρο Σπουδών Ανατολικής Μουσικής, που ξεκινά φέτος να λειτουργεί υπό την αιγίδα του Αναγνωστηρίου Αγιάσου.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος έρχονται για μια συναυλία στη Μυτιλήνη στις 13 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, σε ένα πρόγραμμα με όνομα «Στην ίδια πόλη υπό βροχήν».
Για πρώτη φορά περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας και οι εξετάσεις για την τουρκική γλώσσα, για την οποία κι έχουν υποβληθεί έξι αιτήσεις ενδιαφερομένων απ’ τη Λέσβο.

01/07/2012 - 05:56
Το έργο του Γεωργίου Ιακωβίδη «Γελαστό Αγόρι» πουλήθηκε 219.026 ευρώ στη δημοπρασία τού Sotheby’s στο Λονδίνο, στις 22 Νοεμβρίου, φτάνοντας σε τριπλάσια τιμή απ’ την αρχική εκτίμηση, που ήταν 58.500 - 82.000 ευρώ.

Ενδιαφέρουν...

01/07/2012 - 05:56
Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», στοχεύοντας στην ανάδειξη της προσωπικότητας, του έργου και της εποχής του Ελευθερίου Βενιζέλου, προκηρύσσει τον Η΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».
«Έκρηξη» παρουσιάζει τις τελευταίες δυο ημέρες, ο αριθμός των ατόμων που προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα για το εμβόλιο της νέας γρίπης. Οι γιατροί κάνουν λόγο για αναμενόμενη αύξηση λόγω και των κρουσμάτων γρίπης που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα.
Ζήτημα ημερών είναι να ξεκινήσει να λειτουργεί στην Αγιάσο ειδική τάξη για τους ανηλίκους της Μονάδας Φιλοξενίας Ανήλικων Ασυνόδευτων Προσφύγων του ιδρύματος «Θεομήτωρ».
Στο στάδιο της προεπιλογής των παικτών που θα στελεχώσουν τις μικτές ομάδες ποδοσφαίρου της ΕΠΣΛ εν όψει της συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών, που θα αρχίσει τον Ιανουάριο, βρίσκονται οι δύο προπονητές Ανδρέας Μοσχονησιώτης (Παίδων) και Κώστας Βαριεμέζης (Νέων).
Με ικανοποίηση έγινε δεκτή στη Λέσβο η τοποθέτηση του βουλευτή Νίκου Σηφουνάκη στη θέση του υφυπουργού στο νέο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ένα υπερυπουργείο που προέρχεται από τη συνένωση του Μεταφορών και Επικοινωνιών και του τμήματος Δημοσίων Έργων.
Σελίδα 1 από 2539

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey