Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 - emprosnet.gr
Με έντονο προβληματισμό και βαθύτατη αγωνία, οι αυτοδιοικητικοί, παραγωγικοί και επιστημονικοί φορείς του Βορείου Αιγαίου, πληροφορούμαστε ότι η κυβέρνηση, παρά τις αρχικές διαψεύσεις, συζητά με τους δανειστές το ενδεχόμενο κατάργησης των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ σε νησιά.
Μετά τις συνεδριάσεις της Κ.Ο και της Π.Ε του κόμματος μας, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών τους (Κ.Ο και Π.Ε) χαιρέτησε το έργο που επιτεύχθηκε κατά την διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, αναγνώρισε τις δυσκολίες κάτω από τις…

Μέρα Νύχτα

10/03/2015 - 16:36
Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου στο καφέ-εστιατόριο «Δίαυλος» στη Μυτιλήνη. Την εκδήλωση συντόνισε η υπεύθυνη Πολιτισμού της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Φωτεινή Παπανδρέου, η οποία παρουσίασε τις δύο ομιλήτριες…
Τους τομείς των Διεθνών Σχέσεων, της Ευρωπαϊκής Πολιτικής, της Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας και του απόδημου Ελληνισμού θα παρακολουθεί ο Γιάννης Μπουρνούς για λογαριασμό της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιάννης Γιαννέλλης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και θα αντικαταστήσει τον μέχρι σήμερα Γενικό Γραμματέα Νίκο Ζωίδη. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κ. Γιαννέλλης ήθελε να τοποθετηθεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, ωστόσο…
Αποκαταστάθηκε χθες το πρωί η υδροδότηση της Μόριας, η οποία είχε μείνει χωρίς νερό από την Κυριακή. Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΛ η βλάβη που σημειώθηκε στο σύστημα πλήρωσης της δεξαμενής που υδροδοτεί την περιοχή επισκευάστηκε και μετά από…
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βράβευσε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους ως φορέα υποδοχής πρακτικής άσκησης φοιτητών για το έτος 2014.
Τις πληγές τις μετράει η Λήμνος μετά από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το νησί κατά την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.
Να λάβει μέτρα για να αποκατασταθεί άμεσα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με το Λαύριο ζητούν από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου οι φορείς της Λήμνου και του Άη Στράτη.
Στη Λήμνο βρέθηκε της προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Σταύρος Τάσσος. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.
Σελίδα 1 από 3

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey