Εκδηλώσεις και δράσεις από τους συντοπίτες

28/05/2017 - 15:39

Πλούσιο πρόγραμμα δράσεων οργανώνουν συντοπίτες μας στην Αθήνα αυτήν την περίοδο:

27 Μαΐου Σάββατο 12.30, Παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΚΙΛΟΜΠΟ ο βρόμικος ελεφαντάκος». Τον Γιάννη και τη Δάφνη τους ξέρετε σαν ξενοδόχους από τη Θερμή, τώρα θα τους γνωρίσετε κι αλλιώς: Τη Δάφνη συγγραφέα που διαβάζει ένα παραμύθι και τον Γιάννη σαν «παρουσιαστή» παιδικού βιβλίου πίσω από μια κούτα ψυγείου που έκανε κουκλόσπιτο!

Ελάτε το Σάββατο 27 Μαΐου στο Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) μαζί με τα παιδιά σας, τα ανίψια σας ή τα εγγόνια σας, στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου που έγραψε η Δάφνη.

28 Μαΐου Κυριακή, Σύλλογος Ερεσίων: Εκδρομή στην Ι.Μ. Οσίου Λουκά Βοιωτίας, στο παραθαλάσσιο χωριό των Αντικύρων και στο Αρχαιολογικό μουσείο της Θήβας.

28 Μαΐου Κυριακή 18:45, Η Χορωδία του Συλλόγου Μεσοτοπιτών στο Εαρινό Φεστιβάλ Χορωδιών.

28 Μαΐου Κυριακή 19:00, Παγγεραγωτικός Σύλλογος: Οι Γεραγώτες χορεύουν και στηρίζουν το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ ΠΕΝ στην Καλλιθέα.

31 Μαΐου Τετάρτη 19.00, Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών και την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μιχαήλας Αβέρωφ» της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ε.Ε.Λ.Ο), (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος), στις 31 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από το θάνατο του αείμνηστου λογοτέχνη Στρατή Πολύδωρου Αναστασέλλη (1908 - 1997), καταγόμενου από την Αγιάσο της Λέσβου.

31 Μαΐου Τετάρτη 21.00: Οι εκδόσεις ΚΨΜ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Μιχ. Κουτσκουδή «Μιχάλης Λιαρούτσος. Από ώρας πρώτης έως εσχάτης» στο «Polis Art Café» (Πεσμαζόγλου 5, Στοά του Βιβλίου, Αθήνα)

 

ΙΟΥΝΙΟΣ

3 Ιουνίου Σάββατο 19.00, Σύλλογος Μεσοτοπιτών: Παρουσίαση βιβλίου του Ιάσονα Πιπίνη «Το καμένο παλάτι».

3 Ιουνίου Σάββατο 20.00, Σύλλογος Νεοχωριτών: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Αντώνη Θαλασσέλη - αφιέρωμα στη Σαπφώ και τη λυρική ποίηση - έντεχνη μουσική από τους «Δυτικά απ’ τ’ Αϊβαλί».

18 Ιουνίου Κυριακή ΟΛΣΑ: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

24 Ιουνίου Σάββατο Σύλλογος Αγιασωτών: Απογευματινός περίπατος στη Νέα Μάκρη στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και σε ταβέρνα για αναβίωση του έθιμο του « κλήδονα και άγιστρου».

30 Ιουνίου Παρασκευή 19.30, Σύλλογος Μεσοτοπιτών: Μουσική εκδήλωση των Δημιουργικών Τμημάτων (Χορευτικό, Μουσικό, Χορωδία).

Αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) και στο αντίστοιχο facebook.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey