Ο Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ

Ο Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος Ο Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος

«Το συμφέρον του κλάδου πάνω απ’ όλα»

27/05/2017 - 16:43

Ευγνωμοσύνη απέναντι στην παράταξή του που τον εμπιστεύτηκε για τη θέση του προέδρου της ΕΛΜΕ Λέσβου εξέφρασε ο Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος στην εφημερίδα μας. Ο «γαλάζιος» πρόεδρος παίρνει τη σκυτάλη από τη Μαρία Περδικούρη σε μια εποχή που όλα αλλάζουν με την ΕΛΜΕ και την αυτοδύναμη ΔΑΚΕ. Όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να δηλώνει αρχικά τα εξής: «Πάνω από όλα, σε προτεραιότητα θα έχω το συμφέρον του κλάδου και των συναδέλφων μου».

Ειδικότερα, ο Μιχαήλ-Άνθιμος Δήσσος δήλωσε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τα μέλη της παράταξής μου που με πρότειναν για τη θέση του προέδρου της ΕΛΜΕ. Εύχομαι ο Θεός να με αξιώνει να στέκομαι στο ύψος των περιστάσεων, τιμώντας αυτήν τη θέση, σεβόμενος πάντοτε τα δικαιώματα των συναδέλφων».

Την Τετάρτη το απόγευμα συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Λέσβου με τη ΔΑΚΕ, πλειοψηφούσα (και αυτοδύναμη) παράταξη, να εκλέγει προεδρείο. Έτσι, στη θέση του προέδρου θα είναι ο Μ-Ά Δήσσος, αντιπρόεδρος ο Σταμάτης Κρητικόγλου, γραμματέας ο Μιχάλης Στρατάκης και μέλη ο (πρώτος σε σταυρούς και αιρετός στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) Απόστολος Βαρελτζής και λοιπά μέλη από τις λοιπές παρατάξεις: η Μαρία Περδικούρη από την Αυτόνομη Πρωτοβουλία, ο Ιωάννης Συκάς από την Αγωνιστική Συσπείρωση και ο Κώστας Ντουράκης από την Αγωνιστική Παρέμβαση.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey