Ανοίγει παντοπωλείο η Μοδούσα

11/05/2017 - 15:25

Την Δευτέρα 15 Μάη, στις 6.00 το απόγευμα, στον Παπάδο της Γέρας, θα γίνουν τα εγκαίνια του πρατήριου –οπωροπαντοπωλείου της Μοδούσας. Το κατάστημα θα λειτουργεί καθημερινά προσφέροντας ελληνικά – συνεταιριστικά και ποιοτικά προϊόντα. Παράλληλα στο κατάστημα θα πωλούνται οπωροκηπευτικά ντόπιων παραγωγών.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Μοδούσα" δημιουργήθηκε με βάση της αρχές του συνεργατισμού και επιδιώκει το συλλογικό όφελος και την εξυπηρέτηση των γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων, κυρίως μέσω της αύξησης της απασχόλησης στην Λέσβο. Για την ευόδωση των σκοπών του η Κοιν.Σ.Επ. "Μοδούσα" μπορεί να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής οικονομική δραστηριότητα παραγωγικού, καταναλωτικού, εμπορικού, μεταφορικού, τουριστικού, οικοδομικού, αναπτυξιακού, κοινωνικού, εκπαιδευτικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα.

Κυρίως είναι γνωστό για το ελαιόλαδο που παράγουν τα μέλη της και το οποίο τυποποιείται από την επιχείρηση. Ακολουθώντας το νήμα των παλαιών συνεταιρισμών του νησιού εκτός από την κοινή εμπορία του ελαιολάδου δραστηριοποιείται και στο εμπόριο ειδών που έχουν ανάγκη τα μέλη της ως καταναλωτές και ευρύτερα η κοινωνία του Παπάδου. Έτσι αποφασίσθηκε η δημιουργία του πρατηρίου – οπωροπαντοπωλείου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey