Πήραν τους δρόμους ενάντια στα τροχαία

14/04/2017 - 16:10

Μετά τη δράση εκπαίδευσης της οδικής κυκλοφορίας στα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου Λέσβου, χτες Μεγάλη Πέμπτη όλοι οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού με επικεφαλής την πρόεδρο και αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Αναστασία Αντωνέλλη, πήραν στην κυριολεξία τους δρόμους!

«Είχαμε δηλώσει πως ως Δημοτική Αρχή μάς αφορά η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, προκειμένου να μη χυθεί άλλο αίμα στη λεσβιακή άσφαλτο. Έτσι όλοι μαζί, διοίκηση και εργαζόμενοι, ντυμένοι με μπλουζάκια και καπελάκια με το σήμα του οργανισμού μας και το σύνθημα “Αγαπώ τη ζωή, οδηγώ με προσοχή”, μοιρασμένοι σε γκρουπ, μοιράσαμε, πέρα από τις ευχές μας για Καλή Ανάσταση, εννιά χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων σε ανάλογο αριθμό διερχόμενων αυτοκινήτων με κατεύθυνση εντός και εκτός πόλης», εξηγεί.

Ελπίζοντας αυτή η Ανάσταση να μη βαφεί με το αίμα των τροχαίων θυμάτων, ο οργανισμός εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και να μην ξεχνάμε: «Αγαπώ τη Ζωή, οδηγώ με Προσοχή»! 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey