Και ο Σ. Παναγιωτόπουλος των «Ράδιο Αρβύλα»

O Λεωνίδας Μπαλάφας στον «Οινοφόρο»

23/02/2017 - 14:29

Το «Κτήμα Οινοφόρος - Glass Hall» διοργανώνει δύο ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Το «Κτήμα Οινοφόρος - Glass Hall» διοργανώνει δύο ξεχωριστές αποκριάτικες εκδηλώσεις το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο στις 10 το βράδυ, υποδέχεται το Λεωνίδα Μπαλάφα σε μία μοναδική εμφάνιση σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα. Πρόκειται για το γνωστό ταλαντούχο ερμηνευτή της νέας γενιάς με καλλιτεχνική υπόσταση και ιδιαίτερη χροιά. Με ατελείωτο κέφι και γιορτινή διάθεση μαζί με την παρέα του, θα παρουσιάσει τραγούδια από όλες τις δισκογραφικές του δουλειές. Ήχοι, rock, reggae, jazz, παραδοσιακοί, σχεδόν από όλη τη μουσική γκάμα, παντρεμένοι σε ένα μείγμα, με ασταμάτητη διάθεση για πειραματισμό και αυτοσχεδιασμούς πάνω στο προσωπικό του ύφος.

Με αποκριάτικο ταπεραμέντο και γιορτινή διάθεση, μας καλεί να ανταμωθούμε για να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε, με τραγούδια που παντρεύουν την ελληνική παράδοση με το afrobeat σε ένα ταξίδι από την Ήπειρο στην Αφρική, από την Αφρική στην Κρήτη, από την Κρήτη στη Σμύρνη κι από τη Σμύρνη στην Τζαμάικα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, των «Ράδιο Αρβύλα» έρχεται την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ, στο «Κτήμα Οινοφόρος - Glass Hall». «Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε μαζί μασκαρεμένοι και μη, κάτω από μία μεγάλη γκάμα τραγουδιών που θα επιλέξει ο Dj Στάθης Παναγιωτόπουλος», λέει ο Πρόδρομος και η Κλεοπάτρα Πατερέλλη, σε ένα stand up comedy που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey