Περιοδεία Καλογήρου στα έργα του Πλωμαρίου

Στη Λαγκάδα και στο Σεδούντα

22/02/2017 - 13:54

Η κ. Καλογήρου πραγματοποίησε περιοδεία στα έργα του Πλωμαρίου.

 

Η κ. Καλογήρου πραγματοποίησε περιοδεία στα έργα του Πλωμαρίου.

Συγκεκριμένα, επιθεώρησε τις εργασίες στην παράκαμψη της Λαγκάδας, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ως τις αρχές του καλοκαιριού. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Τρύγονα, όπου επιθεώρησε τις εργασίες των κτηριακών εγκαταστάσεων του νηπιαγωγείου του χωριού, καθώς και στο έργο για την ολοκλήρωση της λιμνοδεξαμενής Σεδούντα στην περιοχή του Πλωμαρίου, συνολικού προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ.

Το έργο βρίσκεται πλέον στην τελική φάση, καθώς έχει ολοκληρωθεί η στέψη της λιμνοδεξαμενής, η κατασκευή του υπερχειλιστή και οι εργασίες για την αντιμετώπιση των κατολισθήσεων. Απομένει η τοποθέτηση στεγανοποιητικής μεμβράνης σε τμήματα του φράγματος και η αποκατάσταση των προβλημάτων στη μεμβράνη που είχε τοποθετηθεί στο παρελθόν καθώς και η ολοκλήρωση των εργασιών για την κατασκευή μικρών τεχνικών έργων.

Η κ. Καλογήρου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των έργων, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι σταθερά προσηλωμένη στην προσπάθεια για την αναβάθμιση των υποδομών στην περιοχή του Πλωμαρίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey