Σήμερα παρουσιάζει το βιβλίο στο οποίο πρωταγωνιστεί, «Το ζεϊμπέκικο του νικητή»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο «Book and Art»

17/02/2017 - 16:22

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, έρχεται σήμερα στη Μυτιλήνη για να μιλήσει για το Γολγοθά που ανέβηκε και τον οποίο εμπιστεύθηκε στα χέρια του γιου του, Κωνσταντίνου. Ο γιος του, συγκέντρωσε όλη αυτή την εμπειρία της μάχης που έδωσε ο πατέρας του με τον καρκίνο, σε ένα βιβλίο με τίτλο «Κώστας Χαρδαβέλλας. Το ζεϊμπέκικο του νικητή», το οποίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος σήμερα στο «Βook and Art» στις 8 το βράδυ. Στην εκδήλωση καλεί και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου, ενώ την προλογίζει η εκδότρια των «Πολιτικών», Βαρβάρα Γκιγκιλίνη.

 

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, έρχεται σήμερα στη Μυτιλήνη για να μιλήσει για το Γολγοθά που ανέβηκε και τον οποίο εμπιστεύθηκε στα χέρια του γιου του, Κωνσταντίνου. Ο γιος του, συγκέντρωσε όλη αυτή την εμπειρία της μάχης που έδωσε ο πατέρας του με τον καρκίνο, σε ένα βιβλίο με τίτλο «Κώστας Χαρδαβέλλας. Το ζεϊμπέκικο του νικητή», το οποίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος σήμερα στο «Βook and Art» στις 8 το βράδυ. Στην εκδήλωση καλεί και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου, ενώ την προλογίζει η εκδότρια των «Πολιτικών», Βαρβάρα Γκιγκιλίνη.

Στο βιβλίο «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» ο γνωστός δημοσιογράφος κατέγραψε τον τεράστιο αγώνα που έδωσε για να σταθεί όρθιος και να «νικήσει» τον καρκίνο. Όταν οι γιατροί τού έδιναν λίγες πιθανότητες για να ζήσει, εκείνος με πίστη και επιμονή κατάφερε να ξεπεράσει το κακό, και να βγει ο απόλυτος νικητής.

«Μπήκε ξαφνικά σαν σίφουνας στη ζωή μου, όπως τα μπουρίνια του φθινοπώρου, όπως οι ανεμοστρόβιλοι της ερήμου που έρχονται από το πουθενά. Και το έμαθα τέλος του Ιουνίου του 2009. Και δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να ελπίζω σε ένα λάθος... Έχεις επιθετικό καρκίνο με μετάσταση στους λεμφαδένες, ήταν η διάγνωση των γιατρών. Επτά λέξεις, επτά μαχαιριές, επτά καρφιά στην καρδιά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey