Ο επιχειρηματίας Αντώνης Τσελεπιδάκης, πήρε το διαγωνισμό της ΑΔΕΛ για τη μίσθωση των λουτρών και των εγκαταστάσεων στο Λισβόρι

Επενδυτής για τα ιαματικά Λισβορίου

16/02/2017 - 14:10

Και το όνομα αυτού, Αντώνης Τσελεπιδάκης, στον οποίο κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός για τη διαχείριση των ιαματικών λουτρών του Λισβορίου, που έβγαλε πριν από λίγες ημέρες στον αέρα, η ΑΔΕΛ.

 

Και το όνομα αυτού, Αντώνης Τσελεπιδάκης, στον οποίο κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός για τη διαχείριση των ιαματικών λουτρών του Λισβορίου, που έβγαλε πριν από λίγες ημέρες στον αέρα, η ΑΔΕΛ.

Ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται ως σήμερα και τα ιαματικά του Πολιχνίτου και έχει εμπλακεί και στο παρελθόν στις επενδύσεις που αφορούν στις ιαματικές πηγές της Λέσβου, διεκδικώντας και τις αντίστοιχες της Εφταλούς, ανέλαβε μία φιλόδοξη προσπάθεια που θα εξελιχθεί σε βάθος 15ετίας. Αφού η μίσθωση θα διαρκέσει για αυτό το χρονικό διάστημα. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του ιδίου του επιχειρηματία, στην τοπική συνάδελφο «Δημοκράτης», κατέθεσε πρόταση συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που ελπίζει ότι θα καλυφθούν σε μεγάλο βαθμό από αναπτυξιακά χρηματοδοτικά προγράμματα.

 

Θέλει να πιάσει άμεσα δουλειά

Ο επιχειρηματίας άπαξ και αναλάβει και τυπικά τη διαχείριση των ιαματικών του Λισβορίου, προτίθεται να επισκευάσει την πισίνα και τα δωμάτια προκειμένου να γίνουν ξανά τα λουτρά επισκέψιμα, αλλά και ένα σπήλαιο εφίδρωσης καθώς και δύο πισίνες με διαβαθμισμένη θερμοκρασία νερού. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, κάτι που επιβεβαιώνει παλαιότερο σχετικό ρεπορτάζ του «Ε», πως ο κ. Τσελεπιδάκης θα παραμείνει μέχρι τέλος του χρόνου στη διαχείριση των ιαματικών του Πολιχνίτου, αφού με τη σημερινή καθίζηση του τουρισμού και το δύσκολο οικονομικό πλαίσιο, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων. Για τις οποίες απαιτείται μία σοβαρή επένδυση για να μην απαξιωθούν αλλά και να αποδίδουν. Η πρόεδρος της ΑΔΕΛ, Ταξιαρχούλα Πνακά, από τη μεριά της, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επιτυχή έκβαση του διαγωνισμού (που διεκδίκησε πάντως μόνον ο κ. Τσελεπιδάκης) και προανήγγειλε καλές εξελίξεις και από το μέτωπο των εγκαταστάσεων στο Μόλυβο, στο εγγύς μέλλον.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey