Εκδρομές και εκτός Λέσβου τη νέα χρονιά

Ευχάριστα νέα για τα ΚΑΠΗ!

02/02/2017 - 14:41

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι κοπές βασιλόπιτας από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.

 

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν οι κοπές βασιλόπιτας από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Μυτιλήνης και Πλωμαρίου.

Πλήθος ηλικιωμένων γέμισαν τα ΚΑΠΗ, κεράστηκαν γλυκά και χυμούς, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, όπως λέει η κ. Αντωνέλλη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, πως η κοινωνική συμμετοχή τούς είναι απαραίτητη.

Με χαρά τα μέλη των ΚΑΠΗ δέχθηκαν την ανακοίνωση της κ. Αντωνέλλη, σύμφωνα με την οποία από εφέτος μπορούν να προβούν σε εκδρομές και εκτός νησιού, με τη συνδρομή των υπαλλήλων των ΚΑΠΗ, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημά τους. Επιπροσθέτως, για τα μέλη του ΚΑΠΗ Μυτιλήνης η κ. Αντωνέλλη ανακοίνωσε τη δημιουργία ομάδας χορού, στο πλαίσιο της προσπάθειας κοινωνικοποίησης των ηλικιωμένων και της ήπιας άσκησης

Το Σάββατο έκοψε επίσης τη βασιλόπιτά του ο Σύλλογος των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού και πλήθος εργαζομένων.

Η κ. Αντωνέλλη, πέρα από τις ευχές της για υγεία και δύναμη, μετέφερε τις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής για την αποτελεσματική συμμετοχή των εργαζομένων του προγράμματος και την πρόσθετη εργασία τους

Από την πλευρά των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι», ο πρόεδρός τους κ. Στρατής Γεωργέλλης ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και την αποτελεσματική και έγκαιρη συμβολή σε κάθε πρόβλημα των εργαζομένων τόσο την πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και τους εργαζομένους στη Διεύθυνση του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey