Την Τριανταφυλλιά Σταυριανού

Για την ξεχωριστή δασκάλα

01/02/2017 - 14:44

Έχασε τη μάχη με τη ζωή μια ξεχωριστή συμπολίτισσά μας, η Τριανταφυλλιά Σταυριανού. Τι είναι όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή και τη διακρίνει από τους άλλους διερωτάται ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης.

 

Έχασε τη μάχη με τη ζωή μια ξεχωριστή συμπολίτισσά μας, η Τριανταφυλλιά Σταυριανού. Τι είναι όμως αυτό που την κάνει ξεχωριστή και τη διακρίνει από τους άλλους διερωτάται ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης.

«Είναι το γεγονός ότι με το θάνατό της χαρίζει ζωή σε έξι συνανθρώπους μας, που χρόνια πάλευαν με το θάνατο, και τώρα, χάρη σε αυτήν τη μεγαλειώδη πράξη του συγγενικού της περιβάλλοντος, καλημέρισαν τη Ζωή», επισημαίνει και ως Σύλλογος εκφράζει την ανάγκη να συλλυπηθεί πρώτα τα παιδιά της, το σύζυγό της, τη μητέρα της αλλά και όλους τους συγγενείς της, που βρήκαν το κουράγιο μέσα από τον ανείπωτο πόνο τους να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και να χαρίσουν τα όργανά της.

«Για το μεγαλείο της ψυχής τους μόνο υπερήφανη μπορεί να είναι η Τριανταφυλλιά στον ουρανό. Σίγουρα από κει πάνω, αν είχε τη δυνατότητα, θα έστελνε το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται», προσθέτει. «Μακάρι όλοι μας να μπορούσαμε να κάνουμε “την επαύριο της Ζωής μας, πάλι Ζωή”, όπως είπε ο συμπατριώτης μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης, που στην περίπτωση της Τριανταφυλλιάς έγινε πραγματικότητα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τη σκεπάζει», καταλήγει.

 

Και η προϊσταμένη της Κ. Στρατάκη

Και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο της αγαπημένης συναδέλφου, εκπαιδευτικού Σταυριανού Τριανταφυλλιάς.

Συγκινητικό το μήνυμα της Καίτης Στρατάκη, διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: «Συναδέλφισσα, δασκάλα, που ξεχώριζε για την καλοσύνη, ανιδιοτέλεια, την απλότητα και την αγάπη της για τους μαθητές της. Πάντοτε δραστήρια, ανήσυχη και δημιουργική με ιδιαίτερη αγάπη στις τέχνες και τα γράμματα, έδινε καθημερινά την ψυχή της στους μαθητές και τους ανθρώπους γύρω της. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους συγγενείς και φίλους της. Όλοι εμείς στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λέσβου… την αποχαιρετούμε… Η ζωή τελικά είναι μικρή, απρόβλεπτη. Μεγάλο το σοκ από τον ξαφνικό χαμό της Τριανταφυλλιάς. Καλό ταξίδι, Λίτσα…».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey