Αστυνομικά

31/01/2017 - 14:11

Σύρος με 46 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Συνελήφθη την Κυριακή στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας 35χρονος Σύρος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου και κατασχέθηκαν, 46 πακέτα τσιγάρα και 54 συσκευασίες καπνού, διαφόρων τύπων, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού, προορίζονταν προς πώληση σε τρίτους.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 81 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.

 

Χρυσή λεία!

Χρυσή κυριολεκτικά λεία έκαναν άγνωστοι ακόμα δράστες, που μπούκαραν μέσα στο σπίτι ενός 78χρονου, παραβιάζοντας το παράθυρο. Σύμφωνα με την καταγγελία του 78χρονου, οι δράστες τού έκλεψαν 150 χρυσές λίρες Αγγλίας με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης, να διενεργεί την προανάκριση.

 

Ατύχημα στη Μυτιλήνη

Ένας 30χρονος με το αυτοκίνητό του, συγκρούστηκε με έναν 35χρονο που οδηγούσε μοτοσικλέτα σε δρόμο της Μυτιλήνης, την Κυριακή το βράδυ. Από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκε ο δικυκλιστής που μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, με την Τροχαία να διενεργεί την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey