Με εγκαύματα τρόφιμοι του Θεομήτωρ στο Νοσοκομείο!

27/01/2017 - 18:38

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Β.Αιγαίου (πρώην Θεομήτωρ) στην Αγιάσο  Λέσβου.

Πυρκαγιά που έσβησε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των εργαζομένων μέσα σε ένα λεπτό, εκδηλώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Β.Αιγαίου (πρώην Θεομήτωρ) στην Αγιάσο Λέσβου. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης 60χρονος τρόφιμος που εισήχθη με εγκαύματα, τόνισε στο «Ε» ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Ευθύμης Ζιώγας.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 7.30 το απόγευμα όπου κατά την άφιξη της Πυρ/κής εξόδου ενημερώθηκε ότι δυο τρόφιμοι μεταφέρθηκαν στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με εγκαύματα. Την πυρκαγιά έσβησαν υπάλληλοι του Κέντρου πριν την άφιξή της, ενώ ένας τελικά τρόφιμος παρέμεινε στο Νοσοκομείο και εξετάζεται, αλλά εκτός κινδύνου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο κρεβάτι ενός θαλάμου. Ενώ η πυροσβεστική αναζητεί την αιτία, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της, πιθανότατα προήλθε από βραχυκύκλωμα. Ο τρόφιμος, με κινητικά προβλήματα δεν μπορούσε ούτε να κινηθεί, ούτε να μιλήσει. «Προσπαθούμε να συνεφέρουμε τις πληγές μας,» τόνισε στο «Ε» ο πρόεδρος του «Θεομήτωρ», Προκόπης Μαϊστρέλλης. Παράλληλα εκθείασε τη στάση του προσωπικού, καθώς εκτός από τα τέσσερα άτομα που ήταην στη βάρδια, «άλλοι 15 εργαζόμενοι, μόλις ειδοποιήθηκαν για την πυρκαγιά κατέβηκαν για να βοηθήσουν και μέσα σε 2,5 ώρες επανήλθαν όλα όσα προκλήθηκαν από το γενικό μπλακ άουτ». Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτήριο πλημμύρισε από νερά, καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey