Ο πρόεδρος της ΝΔ, έναν χρόνο μετά την τελευταία του επίσκεψη στη Λέσβο –Στις 3 του Φλεβάρη στη Μυτιλήνη

Έρχεται ο Κυριάκος!

20/01/2017 - 23:02

Έναν χρόνο ακριβώς μετά, ο αρχηγός της αξιωματικός αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί ξανά τη Μυτιλήνη, με αφορμή τη δύσκολη κατάσταση που εξελίσσεται γύρω από το προσφυγικό. Ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει προγραμματίσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Ε» την επίσκεψή του για τις 3 Φεβρουαρίου και αναμένεται να επισκεφτεί τα κέντρα προσφύγων-μεταναστών στη Μόρια και στον Καρά Τεπέ, αλλά και να πραγματοποιήσει επαφές με φορείς του νησιού.

Έναν χρόνο ακριβώς μετά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί ξανά τη Μυτιλήνη, με αφορμή τη δύσκολη κατάσταση που εξελίσσεται γύρω από το προσφυγικό.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει προγραμματίσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Ε», την επίσκεψή του για τις 3 Φεβρουαρίου και αναμένεται να επισκεφτεί τα κέντρα προσφύγων-μεταναστών στη Μόρια και στον Καρά Τεπέ αλλά και να πραγματοποιήσει επαφές με φορείς του νησιού.


Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί τη Λέσβο και πέρυσι, στις 5 του Φλεβάρη του 2016, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ., και είχε παραστεί στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ. Το ακριβές πρόγραμμα της νέας προγραμματισμένης επίσκεψής του είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, χωρίς να αποκλείεται στο μεσοδιάστημα να συνδυαστεί και με μια πολιτική εκδήλωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey