Η Περιφέρεια στην έκθεση της Ουτρέχτης

Δυναμική προβολή μετά ...ούζου

20/01/2017 - 15:52

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε και φέτος στη διεθνή τουριστική έκθεση «Vakantiebeurs» της Ουτρέχτης της Ολλανδίας.

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε και φέτος στη διεθνή τουριστική έκθεση «Vakantiebeurs» της Ουτρέχτης της Ολλανδίας.

Στη φετινή διοργάνωση και στο πλαίσιο του θεσμού του τιμώμενου προορισμού που έχει καθιερώσει ο ΕΟΤ Κάτω Χωρών για την ελληνική συμμετοχή, η Λέσβος προβλήθηκε με ειδικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, στον κεντρικό χώρο του ελληνικού περιπτέρου, έγινε παρουσίαση της Λέσβου με παράλληλη προβολή video. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε «κυνήγι θησαυρού» με έπαθλο πακέτο φιλοξενίας στη Λέσβο, αλλά και κλήρωση για δωρεάν διαμονή σε καταλύματα του νησιού για τρεις τυχερούς, μετά από χορηγίες που εξασφάλισε η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας.

Επίσης έγινε ιδιαίτερη προβολή στο ούζο της Λέσβου με τη συμμετοχή του ΕΟΤ στη δράση «Culinary Routes», που πραγματοποιήθηκε από το διοργανωτή της έκθεσης. Η εν λόγω δράση έλαβε χώρα όλες τις ημέρες της έκθεσης με προσφορά ούζου στους επισκέπτες, μετά από χορηγίες που επίσης εξασφάλισε η Διεύθυνση Τουρισμού.

Το ολλανδικό κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον συνδυασμό προορισμών σε ένα ταξίδι (island hopping) και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Στο περίπτερο της Περιφέρειας, παραβρέθηκαν επαγγελματίες του τουρισμού από τη Λέσβο και τη Σάμο, καθώς και εκπρόσωπος του Δήμου Σάμου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey