«Ένας Πέρσης στη Λέσβο, ψάχνει…»

4ο κυνήγι θησαυρού στο Μόλυβο

19/01/2017 - 14:59

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Τα Τσαχπινομπιρμπιλοπερπατήματα του Πέρση Α.» και σας προσκαλεί και φέτος να συμμετάσχετε στο 4ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου με τίτλο «Ένας Πέρσης στη Λέσβο, ψάχνει…».

 

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ανακοινώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Τα Τσαχπινομπιρμπιλοπερπατήματα του Πέρση Α.» και σας προσκαλεί και φέτος να συμμετάσχετε στο 4ο Κυνήγι Θησαυρού Μολύβου με τίτλο «Ένας Πέρσης στη Λέσβο, ψάχνει…».

Στις 19 Φεβρουαρίου όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν το παιχνίδι με κέφι, αποκριάτικη διάθεση, αλλά και πάθος για τη νίκη. Απαραίτητα εφόδια είναι το χαμόγελο, η ευρηματικότητα, η γρήγορη αντίληψη, η πονηριά, η ομαδικότητα και η ευγενής άμυλα! Και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν κι άλλες βραβεύσεις παράλληλα με αυτή της νικητήριας ομάδας. Θα βραβευτούν η καλύτερη αμφίεση, καθώς και το καλύτερο σποτ ομάδας που θα προβάλλεται στο Facebook, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

 

Οι συμμετοχές

Οργανώστε σωστά την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τους κανονισμούς και τους όρους συμμετοχής θα τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2iZvXqG, στην εκδήλωση της σελίδας Facebook του Φορέα Τουρισμού Μολύβου https://www.facebook.com/events/629566693894143/ καθώς και στην ιστοσελίδα του Φορέα: www.theotheraegean.com.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα, από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου ως την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 - 14:00.

Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα. (Τηλ.: 22530 71990, Email: visitmolyvos@gmail.com).

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20:00  στο καφέ - ζαχαροπλαστείο «Τσαλίκης»με το διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης ομάδας και την ψηφοφορία για το καλύτερο σποτ. Θα ακολουθήσει πάρτι για όλες τις ομάδες και τους φίλους.

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στις 10:00, η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι σε όλο το Μόλυβο! Αν όχι, το παιχνίδι λήγει στις 18:00 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τις απονομές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey