ΟΕΕ Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικού Αιγαίου

Καταγγελία από την Πανεπιστημονική

18/01/2017 - 22:06

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προέβησαν οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Οικονομολόγων για την συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του 13ου Περιφερεικαού Τμήματος Ανατολικού Αιγαίου του ΟΕΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία για τα νησιά της Ικαρίας και των Φούρνων. Το διάβημα υπογράφουν οι υποψήφιοι της παράταξης Ηρακλής Κουντουρέλλης και Γεώργιος Σαλταμάρας

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προέβησαν οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Οικονομολόγων για την συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου του 13ου Περιφερεικαού Τμήματος Ανατολικού Αιγαίου του ΟΕΕ, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία για τα νησιά της Ικαρίας και των Φούρνων. Το διάβημα υπογράφουν οι υποψήφιοι της παράταξης Ηρακλής Κουντουρέλλης και Γεώργιος Σαλταμάρας και δηλώνουν την έκπληξη τους για την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Όπως γνωρίζετε στα νησιά αυτά (σ.σ. Ικαρία και φούρνοι) το εκλογικό υλικό έφθασε με μεγάλη καθυστέρηση και δεν παραδόθηκε ποτέ στα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν.

Ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. του 13ου Περιφερειακού Τμήματος του Ανατολικού Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με το ψηφοδέλτιο της Δημοτικρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης – Οικονομολόγων (Δ.Π.Κ.Ο.) ζητάμε το παρόν διάβημα να κοινοποιηθεί στην Εφορευτική Επιτροπή, που είχε την αρμοδιότητα και ευθύνη διενέργειας των εκλογών.

Με την ευκαιρία αυτή και για μια άλλη φορά καταγγέλλουμε τη διαδικασία του τερματισμού της καταβολής των οφειλόμενων συνδρομών ένα μήνα πριν τις εκλογές, γεγονός που στέρησε σε πολλά μέλη που εργάζονται στο δημόσιο τομέα, το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα, στους μισθωτούς οικονομολόγους σε λογιστικά γραφεία και εταιρείες να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν. Σταθερά τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου μειώνονται και παραμένουν οι λογιστές και φοροτεχνικοί που έχουν ανάγκη την σχετική άδεια για να εργαστούν».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey