Η Καλογήρου στις πληγείσες περιοχές

11/01/2017 - 22:54

Για πέμπτη μέρα συνεχίζονται με την ίδια ένταση οι προσπάθειες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου και με τη συνδρομή του Ελληνικού Στρατού και ιδιωτικών μέσων, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ιδίως τη Λέσβο

Για πέμπτη μέρα συνεχίζονται με την ίδια ένταση οι προσπάθειες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου και με τη συνδρομή του Ελληνικού Στρατού και ιδιωτικών μέσων, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ιδίως τη Λέσβο.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γιώργο Καμπούρη, πήγαν σε περιοχές του κεντρικού οδικού δικτύου της Λέσβου όπου επιχειρούν τα μηχανήματα εκχιονισμού, καθώς και στα χωριά Ασώματος και Αγιάσος.

Κατόπιν εκκλήσεως του Προέδρου του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου κ. Κλεάνθη Κορομηλά, επισκέφθηκαν τον πληγέντα χώρο του Αναγνωστηρίου προκειμένου να ενημερωθούν και να συνδράμουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών που προκλήθηκαν από την έντονη χιονόπτωση.

Η Περιφερειάρχης σε δηλώσεις της ανέφερε: «Είμαστε εδώ ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του Αναγνωστηρίου για να συμπαρασταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κιβωτός της παράδοσης και του πολιτισμού του τόπου μας».

Οι επιτόπου προσπάθειες συντονισμού συνεχίζονται με επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή του βορειοανατολικού τμήματος του νησιού.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey