«Ως ώρας» η απάτη με τα 600 δις δολάρια

Δεν θα μας σώσει ο Σώρρας…

10/01/2017 - 15:27

Πριν από λίγους μήνες άνοιξε και στη Μυτιλήνη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, «υποκατάστημα» των «Ελλήνων Συνέλευσις», επί της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη. Αν και η «προσέλευσις» δεν ήταν ούτε είναι η αναμενόμενη, τουλάχιστον στα γραφεία -γιατί δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι την «πάτησαν»-… αυτά λειτουργούν κανονικά.

 

Πριν από λίγους μήνες άνοιξε και στη Μυτιλήνη, όπως και σε όλη την Ελλάδα, «υποκατάστημα» των «Ελλήνων Συνέλευσις», επί της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη. Αν και η «προσέλευσις» δεν ήταν ούτε είναι η αναμενόμενη, τουλάχιστον στα γραφεία -γιατί δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι την «πάτησαν»-… αυτά λειτουργούν κανονικά.

Αρκετοί ήταν οι «σωτήρες» που έλεγαν ότι θα βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση, κανείς όμως δεν ξεπερνά το μέγεθος των εξαγγελιών του Αρτέμη Σώρρα με τα υποτιθέμενα 600 δις δολάρια, τα οποία προτίθεται να δωρίσει σε Ελλάδα και Κύπρο για να γλιτώσουν από το χρέος τους.

Ο παντελώς άσημος πριν από 8 χρόνια Σώρρας προβαλλόταν αρχικά ως πλούσιος ομογενής από την Αμερική, εκμεταλλεύτηκε οποιαδήποτε εύκολη δημοσιότητα αλλά και το διαδίκτυο προκειμένου να αποκτήσει ακροατήριο. Στη συνέχεια, επιχείρησε να αποκτήσει έδαφος στον εθνολαϊκιστικό χώρο της Ακροδεξιάς με τη δημιουργία των «Ελλήνων Συνέλευσις», η οποία -σύμφωνα με το καταστατικό της- έχει τη μορφή Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης. Μετά τα γραφεία «Ελλήνων Συνέλευσις» ξεφύτρωσαν σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας ορκωμοσίες μελών.

 

Τα «ελλάνια πρωτόκολλα»

Τα νέα μέλη ορκίζονται στο Δία και στους «12 ολύμπιους θεούς δημιουργούς μας» (!), επαναλαμβάνοντας τον «ιερό όρκο του πολεμιστή», που απαγγέλλει πάντα κάποιος εκφωνητής. «Ορκίζομαι υπακοή στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί», λένε ανάμεσα σε πολλά ακόμα παρόμοια, ενώ ορκίζονται μάλιστα «όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη» εάν παραβούν τον όρκο αυτό.

Πληθώρα βίντεο καταγράφουν τις ορκωμοσίες αυτές και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ενώ έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει τον περασμένο Αύγουστο η ορκωμοσία που πραγματοποίησε ο Σώρρας στο χώρο της αρχαίας Ολυμπίας. Τη δημόσια κατακραυγή προκάλεσαν και οι ρατσιστικές δηλώσεις του για τα άτομα με αναπηρία και τους παραολυμπιονίκες τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έλεγε: «Είναι ύβρις στους ολύμπιους αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν παραολυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο, γιατί σήμερα τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων!»

Αφού... έλυσε το θέμα του χρέους, ο Αρτέμης Σώρρας υποσχέθηκε το 2016 να πληρώσει και την Εφορία όλων των Ελλήνων! Μάλιστα, κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την Εφορία, ζητώντας να… πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό στον οποίο (υποστηρίζει ότι) υπάρχουν τα 600 δις ευρώ. O ίδιος, μάλιστα, μοιράζει εξώδικα να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι για να μην πληρώσουν Εφορία…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey