Εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατάστημα ηλεκτρονικών

05/01/2017 - 14:28

Εξιχνιάστηκε, χθες Τετάρτη το πρωί, μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην πόλη της Μυτιλήνης.

 

Εξιχνιάστηκε, χθες Τετάρτη το πρωί, μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην πόλη της Μυτιλήνης.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων (τρεις υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Συρίας) ηλικίας 20, 21, 28 και 22 ετών αντίστοιχα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διακριβώθηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι τρεις υπήκοοι Ιράκ, το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, εισήλθαν από κοινού στο προαναφερόμενο κατάστημα, σπάζοντας τζαμαρία του και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, δέκα φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (ταμπλέτες), συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι δράστες ακολούθως, πούλησαν τις παραπάνω συσκευές, σε έτερους αλλοδαπούς.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου υπηκόου Συρίας, μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε.

 

 

Και πρωτοχρονιάτικο ...ριφιφί

 

Προχθές, επίσης συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς, τρεις ημεδαποί ηλικίας 11, 13 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι τρεις ανήλικοι, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 250 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο και κατασχέθηκε. Σε βάρος των γονέων των συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey