«M Dry Mastiha» από την Ποτοποιία «Ισιδ. Αρβανίτη»

Το νέο, απόλυτο trend ποτό

29/12/2016 - 15:07

Η μαστίχα, πέρα από λικέρ, μπορεί να σερβιριστεί και ως dry spirit. Η «M Dry Mastiha» είναι το πρώτο premium ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ! Με πρωτόγνωρη γεύση και premium εμφάνιση, έρχεται για να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα γνωρίζουμε για τα λικέρ μαστίχας!

 

Η μαστίχα, πέρα από λικέρ, μπορεί να σερβιριστεί και ως dry spirit. Η «M Dry Mastiha» είναι το πρώτο premium ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ! Με πρωτόγνωρη γεύση και premium εμφάνιση, έρχεται για να μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα γνωρίζουμε για τα λικέρ μαστίχας!

Με το μότο «Less sugar, unique taste», η νέα «Μ Dry Mastiha» υπόσχεται να κατακτήσει τη μπάρα, αλλά και τις καρδιές μας. Με το πλούσιο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, η «M Dry Mastiha» αποτελεί ένα από τα πιο hot trends της εποχής.

Η νέα πρόταση έρχεται από τους παραδοσιακούς, χάλκινους άμβυκες της Ποτοποιίας Πλωμαρίου «Ισίδωρος Αρβανίτης».

Ένα απόσταγμα που σε κάθε γουλιά συνδυάζει το ντελικάτο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του dry spirit.

Βραβευμένη από το διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων «World Spirits Award», η «M Dry Mastiha» είναι ένα ελληνικό ποτό, που αξίζει να υπάρχει στις κάβες αλλά και μια εξαιρετική πρόταση δώρου, τις γιορτινές αυτές μέρες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey