Την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Οι ομιλητές του TEDxLesvos 2016

02/12/2016 - 14:06

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, μία νέα Ιθάκη θα παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια των θεατών του δεύτερου TEDxLesvos. Το φετινό θέμα; «Οδύσσειες και Ιθάκες» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Γκαγκάκη και με ένα πρόγραμμα που θα μας αναζωογονήσει και θα μας κάνει να αναμετρηθούμε με «Οδύσσειες».

 

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, μία νέα Ιθάκη θα παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια των θεατών του δεύτερου TEDxLesvos. Το φετινό θέμα; «Οδύσσειες και Ιθάκες» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Γκαγκάκη και με ένα πρόγραμμα που θα μας αναζωογονήσει και θα μας κάνει να αναμετρηθούμε με «Οδύσσειες».

Γιατί πρέπει να το δούμε; Ρωτήσαμε τους διοργανωτές: « Γιατί η Λέσβος είναι εδώ, είναι όρθια, είναι το νησί της αλληλεγγύης και παράλληλα είναι ένα νησί που κατοικείται από ανθρώπους με ανησυχίες που “διψάνε” να βρουν μία νέα προοπτική σε κάθε Οδύσσεια».

Τι δουλειά λοιπόν μπορεί να έχουν μαζί μια πολιτικός επιστήμονας, η Ρεβέκκα Παιδή, μία αρχαιολόγος, η Νένα Γαλανίδου, ένας CEO, ο Ιωάννης Μανδάλας, ένας οικονομολόγος, μια ακτιβίστρια, η Ιωάννα Γκέρτσου,και ένας οικολόγος σε μία ημέρα αφιερωμένη στις Οδύσσειες και στις Ιθάκες;

Για να μην μιλήσουμε για το φωτογράφο Βασίλη Γεροντάκο, το γιατρό Αλέξανδρο Λουπασάκη, τον ποδηλάτη SteffenStreich, τον στατιστικό Νίκο Τζαβίδη, και τον εργοθεραπευτή Ευστράτιο Αλεξάνδρου!

«Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να βγείτε για λίγο από το “κουτί” σας και να δείτε τη ζωή με άλλο μάτι, τότε μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες που θα σας κάνουν να προσεγγίσετε τη καθημερινότητά σας με μία σταγόνα διαφορετικότητας.

Ελάτε μαζί μας, η συμμετοχή σε ένα TEDx event είναι μία εμπειρία μοναδική. Είναι αυτό που μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή», λέει το TEDX.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε στο www.tedxlesvos.com/speakers-2016 και για την πώληση των εισιτηρίων στο www.tedxlesvos.com/tickets-2016.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey