Ημερίδα για την ελλειμματική προσοχή στα παιδιά

23/11/2016 - 14:28

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με την i-paidi.gr και την υποστήριξη της Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η αξία της διάγνωσης και της παρέμβασης στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ» (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας), το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Επιμελητηρίου Μυτιλήνης, στις 5 το απόγευμα.

 

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με την i-paidi.gr και την υποστήριξη της Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η αξία της διάγνωσης και της παρέμβασης στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ» (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας), το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Επιμελητηρίου Μυτιλήνης, στις 5 το απόγευμα.

Ομιλητές θα είναι οι Τζίνα Γ. Θανοπούλου, MA Harvard, διευθ. Ψυχολογίας Life Clinic, Δημήτρης Βούλγαρης, PhD Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας, Πάνος Τσουκαρέλης, PhD Κοινωνιολογίας, ιδρυτής HELP, Μαρία Ματζώρου, MSc Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Κωνσταντίνος Χολέβας, λογοθεραπευτής. Θα ακολουθήσει συζήτηση επί του θέματος. Το συντονισμό θα αναλάβει η Μαριάννα Λαγουμίδη PgD, ιδρυτής της i-paidi.gr.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey