Περισσότεροι οι αστυνομικοί και οι διαδηλωτές!

Κρυμμένοι και μερικές δεκάδες... οι "εκατοντάδες" της Χρυσής Αυγής

17/11/2016 - 01:16

Αναρωτιέται κανείς γιατί έπρεπε να αποκλειστεί με κλούβες των ΜΑΤ για πολλή ώρα ο κεντρικός δρόμος της Θερμής.

Την καλύτερη ρήση "πες, πες κάτι θα μείνει" του θεωρητικού της προπαγάνδας εφαρμόζει η Χρυσή Αυγή που με τη δική της αριθμητική πολλαπλασίασε τους 50 περίπου ακροατές της σημερινής της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο "Lesvos Inn" σε... εκατοντάδες!

Οι δικές της φωτογραφίες από την εκδήλωση για το "λαθρομεταναστευτικό" στη Θερμή με τους χρυσαυγίτες βουλευτές Κασιδιάρη και Λαγό αρκούν για να αποδείξουν ότι το πυκνό ακροατήριο μπορεί να γεμίζει την εικόνα, αλλά δεν αβγατίζει τους οπαδούς.

Από την άλλη αν και με περίσσεια θερμά λόγια η Χ.Α αναφέρει ότι "Σε μια κατάμεστη αίθουσα στους Πύργους Θέρμης εκατοντάδες κάτοικοι της Λέσβου βροντοφώναξαν ΝΑΙ στην Χρυσή Αυγή, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση"


ήταν τέτοια η υπερηφάνια τους που εκτός από τους καλεσμένους, όλοι οι υπόλοιποι φωτογραφήθηκαν... πλάτη.

Εν τέλει τόσο οι αστυνομικοί- που βρίσκονταν δυο μέρες επί ποδός αποκλείοντας οποιαδήποτε αντιφασιστική κινητοποίηση- όσο και οι διαδηλωτές και τα σωματεία εναντίον της ΧΑ ήταν πολλοί περισσότεροι.

Αναρωτιέται κανείς γιατί έπρεπε να αποκλειστεί με κλούβες των ΜΑΤ για πολλή ώρα ο κεντρικός δρόμος της Θερμής.

Απέναντι στην επίσκεψη-πρόκληση παραμονή της 43ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το Εργατικό Κέντρο, ο Συντονισμός Σωματείων, η ΚΕΕΡΦΑ και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν την Πέμπτη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς σε συγκέντρωση και πορεία στην προτομή του Μιχάλη Μυρογιάννη.



Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey