Διαμαρτυρία ακτιβιστών και φοιτητών σήμερα το προωί στο Λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου ανέμεναν να φτάσουν οι χρυσαυγίτες βουλευτές

Αστυνομικός κλοιός εν όψει ομιλίας Κασιδιάρη- Λαγού

16/11/2016 - 17:38

Κινητοποίηση ετοιμάζουν σωματεία και συλλογικότητες στις 4 το απόγευμα στο Μύλο, στην παραλία της Θερμής ενάντια στην ομιλία της Χρυσής Αυγής.

Ομάδα ακτιβιστών και φοιτητών ετοίμασε "θερμή υποδοχή" σήμερα το πρωί στους Χρυσαυγίτες Βουλευτές Κασιδιάρη και Λαγό στο Λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου ανέμεναν να καταφτάσουν με το πλοίο, ερχόμενοι από την ομιλία τους στη Χίο.

Εν τέλει φυγαδεύτηκαν και οι διαδηλωτές αποχώρησαν από το λιμάνι.

Κινητοποίηση ετοιμάζουν σωματεία και συλλογικότητες σήμερα στις 4 το απόγευμα στο Μύλο, στην παραλία της Θερμής ενάντια στην ομιλία της Χρυσής Αυγής.

Από χτες περιφρουρούν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μυτιλήνη ομάδες αστυνομικών, ενώ περιφρούρηση μεγάλη έχει σχεδιαστεί και για το απόγευμα κατά την ομιλία.

Στη Χίο, πάντως, περίπου 40 άτομα παρακολούθησαν την ομιλία των Χρυσαυγιτών για το "λαθρομεταναστευτικό", ενώ 200 διαδήλωναν ενάντια της ΧΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στελέχη της ΧΑ δεν άφησαν τους δημοσιογράφους να φωτογραφίσουν το ολιγοπληθές κοινό.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey