Ο Ελληνοαμερικανός Ρινς Πρίμπους

Ένας Πλωμαρίτης, επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου!

14/11/2016 - 12:34

Τον Ελληνοαμερικανό Ρινς Πρίμπους, πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αγαπητό στο κατεστημένο και εσωκομματικό στέλεχος ήπιων τόνων, διόρισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, ως προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

 
Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εκλογή Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, άρχισαν οι αναλύσεις επί αναλύσεων για το πόσο θα επηρεάσει η εκλογή του, τα ζητήματα της χώρας μας. Ο «Πολίτης» της Χίου, έφερε στο φως της δημοσιότητας το ότι η Ελλάδα έχει ένα… κρυφό χαρτί, που ακούει στο όνομα Reinhold Richard Priebus και αποτελεί το «δεξί χέρι» του νέου προέδρου. Πρόκειται για τον επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικάνων, δικηγόρου στο επάγγελμα και στενού συνεργάτη του Τραμπ. Ο οποίος σύμφωνα με τον «Πολίτη», κατάγεται από το βόρειο Αιγαίο και συγκεκριμένα από το Πλωμάρι! Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, η μητέρα του Reinhold Richard Priebus, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και σε ηλικία 19 ετών πήγε στο Σουδάν, όπου εργάσθηκε για την Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ ο πατέρας του είναι Γερμανός.
 
Η επιλογή του Πρίμπους, πιστού συμμάχου του Τραμπ στον προεκλογικό του αγώνα, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν, σηματοδοτεί την προθυμία του Τραμπ να συνεργαστεί με τον Ράιαν και το Κογκρέσο όπου επικρατούν οι ρεπουμπλικανοί για να περάσει το πρόγραμμά του.

Ο άλλος υποψήφιος για τη θέση ήταν ο Στίβεν Μπάνον, πρόεδρος της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ και πρώην διευθυντής του συντηρητικού ιστότοπου ειδήσεων Breitbart News.

Ο Μπάνον θα αναλάβει ως επικεφαλής της στρατηγικής του Τραμπ και ανώτατος σύμβουλός του.

Ο Τραμπ, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου και θα διαδεχθεί τον δημοκρατικό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ασχολείται με τη μετάβασή του στον Λευκό Οίκο από την εκλογική του νίκη την Τρίτη επί της Χίλαρι Κλίντον των δημοκρατικών και μελετά τους υποψήφιους για τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησής του.

Η θέση του προσωπάρχη, που περιλαμβάνει καθήκοντα ελέγχου πρόσβασης στον πρόεδρο και συμβούλου για το πρόγραμμα του προέδρου, συνήθως αποτελεί μία από τις πιό σημαντικές πρώτες επιλογές αξιωματούχων ενός νέου προέδρου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey