«Λαϊκή Συσπείρωση Λέσβου»

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του σφαγείου Μανταμάδου

21/10/2016 - 14:44

Την αντίθεσή της στην προσπάθεια της ΑΔΕΛ να δώσει σε ιδιώτες την εκμετάλλευση του δημοτικού σφαγείου Μανταμάδου εκφράζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ανακοίνωσή της.

 

Την αντίθεσή της στην προσπάθεια της ΑΔΕΛ να δώσει σε ιδιώτες την εκμετάλλευση του δημοτικού σφαγείου Μανταμάδου εκφράζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» σε ανακοίνωσή της.

Επίσης, μεταξύ άλλων, επισημαίνει: «Πέρα από τη συνειδητή, πλέον, επιλογή της επιχείρησης τούτης να μην ενημερώνει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στα δημοτικά συμβούλια όπως αρμόζει, αλλά να ανακοινώνει τις προθέσεις της διά του Τύπου, απαξιώνοντας πλήρως το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου ως πολιτικού οργάνου αλλά και υποτιμώντας το αναφαίρετο δικαίωμα της αντιπολίτευσης για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση, επιδιώκοντας να καταστήσει το δημοτικό συμβούλιο και τους δημοτικούς συμβούλους απλούς παρακολουθητές των πολιτικών τούτων επιλογών σε ειλημμένες αποφάσεις, επισημαίνουμε τα παρακάτω σχετικά με την απόφασή της να ιδιωτικοποιήσει τα σφαγεία.

Για ακόμα μια φορά γίνεται φανερή η πρεμούρα της δημοτικής αρχής να “τελειώνει” με ό,τι έχει απομείνει στον έλεγχο του Δήμου. Αφού πρώτα έχει κάνει -όπως διατείνεται- τις ενέργειες ώστε να αδειοδοτηθούν τα δημοτικά σφαγεία, ανακοινώνει πως είναι έτοιμα για να νοικιαστούν σε ιδιώτη, ξεκινώντας απ’ αυτό του Μανταμάδου και φυσικά σειρά έχουν και τα υπόλοιπα. Αυτήν τη στιγμή, το δημοτικό σφαγείο Μανταμάδου δέχεται τον κύριο όγκο των σφάγιων (σε σχέση με τα δημοτικά σφαγεία) και αποτελεί κυριολεκτικά και χωρίς υπερβολή φιλέτο για τα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey