Ο Αν. Σαλτερής νέος Γ.Γ. Υποδοχής

Στη θέση του παραιτηθέντος Οδ. Βουδούρη

21/10/2016 - 13:41

Ο Αναστάσιος Σαλτερής αναλαμβάνει νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής Προσφύγων του Υπουργείου Εσωτερικών στη θέση του Οδυσσέα Βουδούρη που παραιτήθηκε.

 

Ο Αναστάσιος Σαλτερής αναλαμβάνει νέος γενικός γραμματέας Υποδοχής Προσφύγων του Υπουργείου Εσωτερικών στη θέση του Οδυσσέα Βουδούρη που παραιτήθηκε.

Ο Αναστάσιος Σαλτερής, εν ενεργεία υπάλληλος του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, είναι εκείνος που θα επιφορτιστεί το έργο του συντονισμού της γραμματείας υποδοχής προσφύγων. Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1976. Το 2005 εισήχθη στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, από όπου αποφοίτησε με άριστα.

Το 2007 τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διοίκησης Νομού Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως εισηγητής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αρμοδιότητα τον έλεγχο νομιμότητας των ΟΤΑ. Έχει επίσης υπηρετήσει στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας ως επιθεωρητής Διοικητικού - Οικονομικού Ελέγχου.

Από τον Ιούνιο του 2015 υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού, με αρμοδιότητα στο πεδίο της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ σήμερα είναι προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διοίκησης. Διατέλεσε αντιπρόεδρος (2010-2012) και πρόεδρος της ΕΝΑΠ (2012-2014). Είναι μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Επίσης, διατέλεσε μέλος των ομάδων εργασίας του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τη μεταρρύθμιση των νέων οργανισμών και για τη μεταρρύθμιση του κλαδολογίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey