«Θεμελιώδη Δικαιώματα και Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια»

18/10/2016 - 14:31

Tην έναρξη του χειμερινού εξαμήνου του ευρωπαϊκού ανοικτού μαθήματος JeanMonnet «Θεμελιώδη Δικαιώματα και Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια» ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή έδρα «Jean Monnet» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

Tην έναρξη του χειμερινού εξαμήνου του ευρωπαϊκού ανοικτού μαθήματος JeanMonnet «Θεμελιώδη Δικαιώματα και Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια» ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή έδρα «Jean Monnet» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψηφίους διδάκτορες) αλλά και στην τοπική κοινωνία, δηλαδή σε εκπαιδευτικούς, νομικούς (δικηγόρους, ασκούμενους δικηγόρους και δικαστές) και σε οποιονδήποτε πολίτη (πτυχιούχο ΑΕΙ). Το μάθημα έχει ως κύριο μέλημα την κατάρτιση των συμμετεχόντων σε τομείς όπως είναι η ευρωπαϊκή ιθαγένεια και τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών.

Το μάθημα θα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου την Τετάρτη 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ στην αίθουσα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (Κτήριο Επιστημών της Θάλασσας, 2ος όροφος).

Οι συμμετέχοντες, εφόσον φοιτήσουν για δύο συνεχόμενα χρόνια, έχουν δικαίωμα στο τέλος της δεύτερης χρονιάς να συμμετέχουν σε ειδικές εξετάσεις ενώπιον επιτροπής για τη λήψη ειδικού πιστοποιητικού. Σε όλους του υπολοίπους συμμετέχοντες, που φοιτούν ανελλιπώς, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey