Την ερχόμενη Τετάρτη και θα επισκεφτεί και τον Καρά Τεπέ - Μία ημέρα πριν θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Πρόεδρος του Αραβικού Κοινοβουλίου Ahmed AlJarwan στη Μυτιλήνη!

23/09/2016 - 19:46

Ο πρόεδρος του Αραβικού Κοινοβουλίου, ο οποίος έχει δείξει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του σε συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης να βοηθήσει στη συγκρότηση υποδομών για τους πρόσφυγες στη χώρα μας, αναμένεται την Τρίτη να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την Τετάρτη θα επισκεφτεί τη Λέσβο. Εξάλλου ο ηγέτης του Αραβικού Κοινοβουλίου Ahmed AlJarwan, είχε εκφράσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον του στο δήμο Λέσβου για να επισκεφτεί το νησί και η άφιξή του έγινε γνωστή από την δημοσιοποίηση της παράθεσης γεύματος προς τιμήν του, στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου.

Τον Πρόεδρο του Αραβικού Κοινοβουλίου Ahmed AlJarwan του Αραβικού Συνδέσμου (Arab League), αναμένεται να υποδεχτεί ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός την ερχόμενη Τετάρτη στη Μυτιλήνη. Ο πρόεδρος του Αραβικού Κοινοβουλίου, ο οποίος έχει δείξει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του σε συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης να βοηθήσει στη συγκρότηση υποδομών για τους πρόσφυγες στη χώρα μας, αναμένεται την Τρίτη να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και την Τετάρτη θα επισκεφτεί τη Λέσβο. Εξάλλου ο ηγέτης του Αραβικού Κοινοβουλίου Ahmed AlJarwan, είχε εκφράσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον του στο δήμο Λέσβου για να επισκεφτεί το νησί και η άφιξή του έγινε γνωστή από την δημοσιοποίηση της παράθεσης γεύματος προς τιμήν του, στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου.

Φυσικά η επίσκεψη αυτή, αποτελεί μία ακόμη από τις πολλές υψηλόβαθμες που έχουν γίνει τον τελευταίο χρόνο στο νησί και έχει ενδιαφέρον το τι θα συζητηθεί με τον δήμαρχο, αλλά και το αν υπάρχει κάποιο πεδίο συνεργασίας. Ας σημειωθεί ότι από τις πρώτες πληροφορίες του προγράμματος επίσκεψης του Προέδρου του Αραβικού Κοινοβουλίου, ο Άραβας ηγέτης θα επισκεφτεί τον Καρά Τεπέ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey