Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

25/08/2016 - 13:55

Αύριο Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η αυγουστιάτικη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Αύριο Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η αυγουστιάτικη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με την πρόσκληση είναι:

1) Η έγκριση του ταμειακού απολογισμού της Περιφέρειας, 2) Η έγκριση του ισολογισμού της Περιφέρειας, 3) Η έγκριση της 7ης τροποποίησης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας, 4) Η έγκριση των οικονομικών στοιχείων του δευτέρου τριμήνου της εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το 2016, 5) Η αποδοχή διαταγής πληρωμής που έχει εκδοθεί από το Δήμο Χίου, 6) Η αποδοχή συμβιβασμού και η καταβολή στην ΕΑΣ Λέσβου οφειλής από τις εργασίες που είχε κάνει για την κατάρτιση του ελαιοκομικού και αμπελουργικού μητρώου, 7) Ο καθορισμός ειδικοτήτων για την πρόσληψη δύο ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 8) Η παραχώρηση - εκποίηση μηχανημάτων της Περιφέρειας, 9) Η χορήγηση δικαιώματος υπογραφής, 10) Η διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου στη Λήμνο με τίτλο «Greening the island», 11) Η αποδοχή δωρεάς από την αναπτυξιακή Τράπεζα του Συμβουλίου της Ευρώπης και 12) Η πληρωμή από την Περιφέρεια της ΛΕΒΑ Α.Ε. για οφειλή της ΑΕΝΑΛ. Η εταιρεία έχει πετύχει την έκδοση τελεσίδικης απόφασης. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey