Άλλη μία καταγγελία που σοκάρει, από τη Λήμνο αυτήν τη φορά - ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 46χρονος κατηγορούμενος

Κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό

24/08/2016 - 15:04

Δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από τη σοκαριστική καταγγελία για την κοινωνία της Λέσβου τον περασμένο Μάη, όπου πατέρας ασελγούσε επί τρία ολόκληρα χρόνια εις βάρος της 15χρονης κόρης του και μία αντίστοιχη καταγγελία έρχεται να αναστατώσει και την κοινωνία της Λήμνου. Εκεί όπου μία 14χρονη κατονόμασε τον ίδιο της τον 46χρονο πατέρα ως τον άνθρωπο που τη βίασε τον Δεκαπενταύγουστο κι αφού νωρίτερα την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία.

 

Δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από τη σοκαριστική καταγγελία για την κοινωνία της Λέσβου τον περασμένο Μάη, όπου πατέρας ασελγούσε επί τρία ολόκληρα χρόνια εις βάρος της 15χρονης κόρης του και μία αντίστοιχη καταγγελία έρχεται να αναστατώσει και την κοινωνία της Λήμνου.

Εκεί όπου μία 14χρονη κατονόμασε τον ίδιο της τον 46χρονο πατέρα ως τον άνθρωπο που τη βίασε τον Δεκαπενταύγουστο κι αφού νωρίτερα την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία.

Ο 46χρονος πατέρας, που συνελήφθη με εντολή της ανακρίτριας Μυτιλήνης την περασμένη Παρασκευή και παρά το ότι είχε παρέλθει η διαδικασία αυτοφώρου, απολογήθηκε χθες και αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Με τον 46χρονο να επικαλείται ένα άλλοθι που περιπλέκει την υπόθεση (με μάρτυρα τη σύντροφό του) ότι την ημέρα που φέρεται να βίασε την ίδια του την κόρη ήταν στο σπίτι του και δεν βγήκε ποτέ από αυτό…

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, τις βραδινές ώρες της 15ης Αυγούστου ο 46χρονος την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα.

 

Το Δεκαπενταύγουστο

Τη φρικτή αυτή καταγγελία η 14χρονη υποστηρίζει ότι βρήκε το κουράγιο να την κάνει, αφού την εξομολογήθηκε στη μητέρα της, η οποία έχει χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της. Ωστόσο, ο πατέρας της (σ.σ. ο οποίος έχει άλλη μία κόρη 23 ετών) αντικρούει την καταγγελία, επικαλούμενος άλλοθι ότι το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου ήταν στο σπίτι του και έβλεπε… ταινία με τη σύντροφό του.

Την υπεράσπιση του 46χρονου, ψαρά στο επάγγελμα, έχει ο δικηγόρος Γιάννης Πετρέλλης, ο οποίος χαρακτηρίζει την υπόθεση περίπλοκη, αφού είναι φανερό κατά τη γνώμη του πως υπάρχουν πολλά ενδοοικογενειακά προβλήματα, υποστηρίζοντας πάντως πως η εξέταση της 14χρονης δεν εμφάνισε ενδείξεις βιασμού.

Η πλευρά της 14χρονης, ωστόσο, παρουσιάζει τον πατέρα της ως σκληρό και καταπιεστικό, με αποκορύφωμα της συμπεριφοράς του αυτής το βιασμό της το Δεκαπενταύγουστο. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αυτή προκαλεί σοκ στη Λήμνο, αλλά δείχνει πως θα έχει κι άλλα επεισόδια μέχρι να διαλευκανθεί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey