Ο Σταύρος Τάσσος στη Λήμνο

25/07/2016 - 16:40

Ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016,  η περιοδεία στη Λήμνο του Βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Τάσσου. Το πρωί της ημέρας αυτής, ο Βουλευτής του κόμματος, μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Λήμνου, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους για εργασιακά τους θέματα και προβλήματα, για ελλείψεις του νοσοκομείου σε προσωπικό και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Διοικητή του νοσοκομείου. Ο Βουλευτής του ΚΚΕ, του τόνισε ότι θα βρει το κόμμα συμπαραστάτη του σε όσες ενέργειες θα κάνει που θα αποσκοπούν στη δημόσια και δωρεάν για όλο το Λημνιακό λαό ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016,  η περιοδεία στη Λήμνο του Βουλευτή του ΚΚΕ Σταύρου Τάσσου.

Το πρωί της ημέρας αυτής, ο Βουλευτής του κόμματος, μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο της Λήμνου, όπου συζήτησαν με τους εργαζόμενους για εργασιακά τους θέματα και προβλήματα, για ελλείψεις του νοσοκομείου σε προσωπικό και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Διοικητή του νοσοκομείου.

Ο Βουλευτής του ΚΚΕ, του τόνισε ότι θα βρει το κόμμα συμπαραστάτη του σε όσες ενέργειες θα κάνει που θα αποσκοπούν στη δημόσια και δωρεάν για όλο το Λημνιακό λαό ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δήμαρχο του νησιού όπου συζήτησαν για τα ζητήματα της ελλιπούς κρατικής χρηματοδότησης του Δήμου και τις ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό.

Το μεσημέρι έδωσε συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και το απόγευμα επισκέφθηκαν και συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών Κορνό, Σαρδές, Άγιο Δημήτριο, Καρπάσι και Ατσική.

Στην Ατσική αναδείχτηκε από τους εκεί αγρότες το πρόβλημα της καθυστέρησης των πληρωμών των εξισωτικών αποζημιώσεων, το οποίο θα μεταφερθεί από τον Βουλευτή του ΚΚΕ στη Βουλή.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey