Από τη Μυτιλήνη, την Καλλονή ως και τον Σκουτάρο, τα «παπάκια» αλλά και οι μεγαλύτερου κυβισμού πέντε μηχανές, που εκλάπησαν

Πέντε νεαροί έκλεβαν τα δίκυκλα

01/07/2016 - 15:18

Εξαρθρώθηκε τελικώς… «εγκληματική ομάδα» ως υπεύθυνη για σωρεία κλοπών δικύκλων στη Μυτιλήνη και όχι μόνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, συνελήφθησαν πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Εξαρθρώθηκε τελικώς… «εγκληματική ομάδα» ως υπεύθυνη για σωρεία κλοπών δικύκλων στη Μυτιλήνη και όχι μόνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, συνελήφθησαν πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Μετά από μεθοδική έρευνα λοιπόν της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, πιάστηκε… εγκληματική ομάδα, που διέπραττε συστηματικά κλοπές δίκυκλων οχημάτων τουλάχιστον το τελευταίο τρίμηνο, σε διάφορες περιοχές της Λέσβου.

Μετά από σχετικό ένταλμα των δικαστικών αρχών και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής, συνελήφθησαν πέντε νεαροί ηλικίας από 21 έως 24 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Οι νεαροί φέρονται να έκλεψαν πέντε μηχανάκια από τη Μυτιλήνη, την Καλλονή ως και τον Σκουτάρο!

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey