Οι διάσημοι πρωταγωνιστές ξεναγήθηκαν στον καταυλισμό για δύο ώρες

«Game of Thrones» στον Καρά Τεπέ!

30/06/2016 - 14:29

Δύο ολόκληρες ώρες αφιέρωσαν οι διάσημοι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» για να επισκεφτούν τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να μιλήσουν με τις οικογένειες προσφύγων που φιλοξενούνται στο χώρο, αλλά να παίξουν και με τα προσφυγόπουλα.

Δύο ολόκληρες ώρες αφιέρωσαν οι διάσημοι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones» για να επισκεφτούν τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, όπου είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να μιλήσουν με τις οικογένειες προσφύγων που φιλοξενούνται στο χώρο, αλλά να παίξουν και με τα προσφυγόπουλα.

Ο Liam Cunningham (Sir Davos) και η Maisie Williams (Arya Stark) καθώς και άλλοι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς ήταν καλεσμένοι της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «International Rescue Committee» («IRC»), η οποία κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τούς επισκέπτες. 

Παρ’ όλα αυτά, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για λίγα λεπτά με τον Liam Cunningham (Sir Davos), που δήλωσε σχετικά: «Ήταν πραγματικά εκπληκτικό το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εκπληκτική δουλειά που γίνεται στον Καρά Τεπέ και να ακούσουμε από τον Σταύρο (σ.σ. Μυρογιάννη) αλλά και από τους ίδιους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες το πόσο καλά τους συμπεριφέρονται οι οργανώσεις και το προσωπικό του Δήμου Λέσβου στον καταυλισμό».

Εδώ και καιρό

Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες της σειράς πραγματοποίησαν την επίσκεψη στο πλαίσιο των δράσεων της οργάνωσης «IRC», για την οποία είχαν συμμετάσχει σε καμπάνια αλληλεγγύης ήδη από το Μάρτιο. Οι ηθοποιοί του «Game of Thrones» είχαν κάνει κάλεσμα για βοήθεια στους πρόσφυγες.

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν του «Game of Thrones», το cast της αμερικάνικης σειράς εμφανίστηκε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πρόσφυγες σε μια καμπάνια με επικεφαλής τη Σέρσεϊ.

Η καμπάνια λεγόταν «Rescue Has No Boundaries» και έγινε σε συνεργασία του «International Rescue Organization» με το κανάλι «HBO».

Η σειρά

Το «Game of Thrones» είναι μία αμερικάνικη δραματική σειρά φαντασίας, (epic fantasy), η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου». Η προβολή της άρχισε στις 17 Απριλίου 2011 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Η σειρά έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών στο «HBO» και έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά ευρεία και ενεργή διεθνή βάση οπαδών. Έχει λάβει ευρεία αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία και την έκταση της παραγωγής της, αν και κάποιοι έχουν επικρίνει τη συχνή χρήση του γυμνού, της σωματικής και σεξουαλικής βίας.

Σύμφωνα με το IMDb, είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών, τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές, ενώ το «BBC News» έγραψε ότι το πάθος και η αφοσίωση των οπαδών της σειράς δημιούργησε ένα φαινόμενο που δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Στις 21 Απριλίου 2016, τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα του έκτου κύκλου, η σειρά ανανεώθηκε για 7η σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει λιγότερα επεισόδια από τις προηγούμενες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey