Δεν είναι τίτλος ανέκδοτου. Ακολουθεί πραγματική ιστορία!

Γαληνός, Μιχαλάκης και Γριπιώτης μαζί(!) στο αεροπλάνο

31/05/2016 - 22:08

Ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος του Αιολικού, Σταύρος Γριπιώτης. Ούτε στο μεγαλύτερό τους εφιάλτη δηλαδή, τέτοια συνύπαρξη! Ανάμεσά τους και η ομάδα της Ρόδου, που ταξίδευε προς Μυτιλήνη για τον αγώνα μπαράζ με τον Αίγειρο.

Δεν είναι τίτλος ανέκδοτου. Ακολουθεί πραγματική ιστορία. Στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», για πτήση με προορισμό τη Μυτιλήνη, βρίσκονται ταυτόχρονα προσωπικότητες της επικαιρότητας της Λέσβου, που καλώς ή κακώς, δεν έχουν ούτε… «καλημέρα» μεταξύ τους. Η αμηχανία είναι τόσο μεγάλη μεταξύ τους, που αναγκάστηκαν άπαντες να απομονωθούν στα τέσσερα νοητά σημεία του… ορίζοντα της αίθουσας, αναμένοντας την στιγμή που θα μπουν στο λεωφορείο που θα τους μετακινήσει ως το αεροπλάνο. Ποιες είναι αυτές οι προσωπικότητες; Ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, Νίκος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος του Αιολικού, Σταύρος Γριπιώτης. Ούτε στο μεγαλύτερό τους εφιάλτη δηλαδή, τέτοια συνύπαρξη! Ανάμεσά τους και η ομάδα της Ρόδου, που ταξίδευε προς Μυτιλήνη για τον αγώνα μπαράζ με τον Αίγειρο.

 Ο δήμαρχος φρόντισε να σπεύσει τελευταίος να… τσεκάρει, για να αποφύγει κυρίως το Νίκο Μιχαλάκη, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛΚ πήγε τελευταίος να μπει στο λεωφορείο. Όπου τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει εκείνο που ήθελε να αποφύγει: να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο του… Αιολικού, Σταύρο Γριπιώτη. Κουβέντα πάντως οι μετέχοντες σε έναν απίστευτο «ψυχρό πόλεμο» δεν άλλαξαν, παρά την άβολη κατάστασή τους. Ακούστηκε πάντως κάτι που δυναμίτισε το κλίμα και είχε αποδέκτη τους Ροδίτες, οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του Νίκου Μιχαλάκη στο λεωφορείο, πήγαν να του κάνουν χειραψία: «Στη Μυτιλήνη είμαστε μόνο Αιολικός…»! Όμως συνέχεια δεν δόθηκε και οι... πληροφορίες αναφέρουν πως το αεροπλάνο έφτασε κανονικά στον προορισμό του και πλέον έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και του χρόνου η αγαπημένη μας ΑΕΛΚ και ο αγαπημένος μας Αιολικός…

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey