Απόστολος Πατέστος ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Χίου!

21/04/2016 - 00:52

Ο Απόστολος Πατέστος αναλαμβάνει διοικητής του νοσοκομείου Χίου, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, από το υπουργείο Υγείας.Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναλάβει τα καθήκοντα του διοικητή, τα οποία έως σήμερα εκτελεί η κα Ελένη Βουτιέρου, διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χίου.

Ο Απόστολος Πατέστος αναλαμβάνει διοικητής του νοσοκομείου Χίου, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη, από το υπουργείο Υγείας.Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναλάβει τα καθήκοντα του διοικητή, τα οποία έως σήμερα εκτελεί η κα Ελένη Βουτιέρου, διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χίου.

Ανακοινώθηκαν, επίσης, οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων Ρίου, ο Θεόδωρος Πισιμίσης, ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου, ο  Ιωάννης Τασσόπουλος και Αλεξανδρούπολης, ο Δημήτρης Αδαμίδης.

Ο κ. Πατέστος που διορίσθηκε στο νοσοκομείο Χίου, είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην διοίκηση μονάδων υγείας (ΕΑΠ) και μέχρι σήμερα κατέχει την θέση του προϊσταμένου του αυτοτελούς τμήματος οικονομικής διαχείρισης και δημοσίων επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Επίσης είναι παλιό αυτοδιοικητικό στέλεχος με πολυετή παρουσία στα δημοτικά πράγματα και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ προ ετών. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διαδικασία τοποθέτησης διοικητών άργησε αρκετά, αν αναλογιστούμε ότι εδώ και τέσσερις μήνες το Νοσοκομείο έχει μείνει χωρίς επικεφαλής στη διοίκηση και με τον εκτελούντα χρέη διοικητή Χρίστο Θεοδώρου να έχει συγκεντρώσει όλα τα βέλη των κλινικών λόγω της μετακόμισης της παλαιάς πτέρυγας.

 

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Δεκεμβρίου ξεκίνησαν οι απομακρύνσεις των παλαιών διοικητών, μεταξύ των οποίων και του Βασίλη Μουζάλα από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Ο κ. Πατέστος, όπως αποκάλυψε το "Ε", είχε παρουσιαστεί ενώπιον της επιτροπής Αξιολόγησης του υπουργείου Υγείας εκδηλώνοντας ενδιαφέρον και για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, που όμως ανακοινώθηκε ότι κατέλαβε η Άννα Ζερβού.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey