Αποκλειστικό!

Έρχεται και η πανέμορφη βασίλισσα της Ιορδανίας, Ράνια!

15/04/2016 - 23:00

Για όσους μελαγχολούν ήδη που ο Πάπας θα φύγει και θα ξαναμείνουμε ανά μεταξύ μας να ασχολούμαστε με τα ταπεινά μας προβλήματα, μετά από τους τρεις Ιεράρχες, τους Πρωθυπουργούς, Καγκελάριους, Υπουργούς, αστέρια του κινηματογράφου, σειρά έχουν και οι βασιλιάδες! Ναι καλά διαβάζετε Βασιλιάδες!

Για όσους μελαγχολούν ήδη που ο Πάπας θα φύγει και θα ξαναμείνουμε ανά μεταξύ μας να ασχολούμαστε με τα ταπεινά μας προβλήματα, μετά από τους τρεις Ιεράρχες, τους Πρωθυπουργούς, Καγκελάριους, Υπουργούς, αστέρια του κινηματογράφου, σειρά έχουν και οι βασιλιάδες! Ναι καλά διαβάζετε Βασιλιάδες! Ή ακριβέστερα Βασίλισσες, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Ε» και του Στράτου Σαλαβού, τη Μεγάλη Εβδομάδα κι αφού τακτοποιήθηκαν ήδη οι λεπτομέρειες, «έκλεισε» να έλθει στη Λέσβο η γνωστή βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια.

Η πανέμορφη βασίλισσα γεννήθηκε ως Ράνια Αλ Γιασίν και είναι η σύζυγος του βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας. Θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων της γυναίκας, ενώ σε τακτικές εμφανίσεις της στην τηλεόραση μιλάει για τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ. Την περιμένουμε λοιπόν κι εκείνη με αδημονία…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey