Στο πλαίσιο της δράσης «Let’s do it Greece»

Καθαρισμοί ακτών στα νησιά

12/04/2016 - 15:04

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνδιοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου την πανελλήνια περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2016».

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνδιοργανώνει την Κυριακή 17 Απριλίου την πανελλήνια περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2016».

Στο πλαίσιό της θα γίνουν καθαρισμοί ακτών και βυθού, εξωραϊσμοί, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμοί αλσυλλίων σε νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ήδη έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι και σχολεία.

Στο πλαίσιο της δράσης, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Απριλίου η «Σχολική εβδομάδα εθελοντισμού». Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στις σχολικές μονάδες και με τη συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου www.pvaigaiou.gov.gr.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey