Στις 10 Ιουνίου για την ανάδειξη νέας Εκτελεστικής Γραμματείας

Εκλογές στο Νομαρχιακό Τμήμα Λέσβου της ΑΔΕΔΥ

31/03/2016 - 21:44

Με απόφαση της ΕΓ του ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Ε.Γ. θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 όπου και ολοκληρώνεται η θητεία της. Σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού η Σύγκληση της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων γίνεται κάθε τρία χρόνια. Οι αντιπρόσωποι προσέρχονται στη συνεδρίαση εφοδιασμένοι με αντίγραφα πρακτικών εφορευτικής επιτροπής στα οποία πιστοποιείται η εκλογή τους.

Με απόφαση της ΕΓ του ΝΤ Λέσβου της ΑΔΕΔΥ οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Ε.Γ. θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 όπου και ολοκληρώνεται η θητεία της. Σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού η Σύγκληση της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων γίνεται κάθε τρία χρόνια. Οι αντιπρόσωποι προσέρχονται στη συνεδρίαση εφοδιασμένοι με αντίγραφα πρακτικών εφορευτικής επιτροπής στα οποία πιστοποιείται η εκλογή τους.

Η εκλογή της Εκτελεστικής Γραμματείας του Τμήματος γίνεται με το σύστημα της απλής αναλογικής (Ν. 1264/82) ενώπιον τριμελούς εφορευτικής επιτροπής που ορίζεται από την ολομέλεια.

Καλούμε τους πρωτοβάθμιους συλλόγους, μέλη μας να καταθέσουν άμεσα τα πρακτικά των εκλογών τους στον οργανωτικό γραμματέα της ΕΓ. Τα Δ.Σ. να εξασφαλίσουν την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής των αντιπροσώπων τους για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση σύμφωνα με το καταστατικό των ΝΤ της ΑΔΕΔΥ που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ http://adedy.gr/nomarxiaka-tmimata/.

Σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. β.- Στα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκπροσωπούνται και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι Υπάλληλοι Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. που υπηρετούν στο συγκεκριμένο Νομό έστω και αν ανήκουν σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, που καλύπτουν ευρύτερο του Νομού γεωγραφικό διαμέρισμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey