Θετική η ανταπόκριση της αεροπορικής εταιρίας στο αίτημα του δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού

Η ASTRA Airlines κάνει έκπτωση στις σχολικές εκδρομές της Λέσβου!

11/03/2016 - 16:42

Ο Δήμαρχος Λέσβου, ευχαριστεί την ASTRA Airlines, για την άμεση και θετική ανταπόκριση και ευελπιστεί ότι το παράδειγμα της θα ακολουθήσουν και οι άλλες αεροπορικές εταιρείες

Απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού, προς τις αεροπορικές εταιρείες, με την οποία ζητούσε να εξετάσουν το ενδεχόμενο εφαρμογής ειδικής τιμολογιακής εκπτωτικής πολιτικής για τα σχολεία της Λέσβου, που θα μετακινηθούν εκτός νησιού στο πλαίσιο των πολυήμερων εκδρομών, των εκπαιδευτικών εκδρομών και των διαφόρων προγραμμάτων που οργανώνουν φορείς, όπως η Βουλή των Ελλήνων και άλλοι, η αεροπορική εταιρεία ASTRA Airlines, ανταποκρίθηκε θετικά.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της η  ASTRA Airlines, επισημαίνει ότι λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα του κ. Γαληνού και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, ήρθε σε επαφή με αρκετά σχολεία του Νομού Λέσβου, για τη μετακίνησή τους προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας την οικονομικότερη δυνατή προσφορά αναζήτηση, για την ομαδική μετακίνηση των σχολικών εκδρομών.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, ευχαριστεί την ASTRA Airlines, για την άμεση και θετική ανταπόκριση και ευελπιστεί ότι το παράδειγμα της θα ακολουθήσουν και οι άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey