Σώστε τον πλάτανο

12/02/2016 - 22:31

Από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας empronet.gr λάβαμε φωτογραφίες που δείχνουν τον πλάτανο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Πέτρα. Είναι φανερό ότι ο πλάτανος έχει υποστεί άγριο κλάδεμα. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι εμπνευστές αυτής της ιδέας, ούτε αν θα σταματήσουν εκεί ή αν θα προχωρήσουν σε καρατόμηση του δέντρου.

Από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας empronet.gr λάβαμε φωτογραφίες που δείχνουν τον πλάτανο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Πέτρα. Είναι φανερό ότι ο πλάτανος έχει υποστεί άγριο κλάδεμα. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι εμπνευστές αυτής της ιδέας, ούτε αν θα σταματήσουν εκεί ή αν θα προχωρήσουν σε καρατόμηση του δέντρου.

Κάτι αντίστοιχο (άγριο κλάδεμα) είχε γίνει και πριν μερικά χρόνια με αποτέλεσμα να χαθεί η καταπληκτική σκιά που έδινε το δέντρο στην περιοχή.

Η υπηρεσία περιβάλλοντος του Δήμου Λέσβου θα ήταν χρήσιμο να επιληφθεί άμεσα του θέματος, ώστε ότι γίνει να γίνει με την έγκριση γεωπόνου. Θα είναι εντελώς ασυγχώρητο να κοπεί ολοσχερώς ένα δέντρο αν δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Κι ανάγκη μπορεί να διαπιστωθεί μόνο από γεωπόνους.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey