Στις 13 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του προγράμματος

Δύο υποτροφίες από το Κολλέγιο «Ανατόλια»

05/02/2016 - 15:54

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα υποτροφιών του Κολλεγίου «Ανατόλια» και τις εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο 1ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης.

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα υποτροφιών του Κολλεγίου «Ανατόλια» και τις εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο 1ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, το Κολλέγιο «Ανατόλια» δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και μαθήτριες της Λέσβου να διεκδικήσουν μία από τις δύο προσφερόμενες υποτροφίες διδάκτρων και τροφείων, με διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου «Ανατόλια».

Οι υποτροφίες προσφέρονται από το κληροδότημα Δημοσθένη Ραπτέλλη και απευθύνονται σε παιδιά που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017 στην Α΄ τάξη Γυμνασίου, στην Α΄ τάξη του Λυκείου και στη Β΄ τάξη του Λυκείου, για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου/IB Diploma Program, που οδηγεί στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο «Ανατόλια» είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα, το οποίο διευρύνει συνεχώς, αυξάνοντας κάθε χρόνια τον αριθμό τους και προσθέτοντας νέες κατηγορίες (μερικές, τιμητικές κ.λπ.) που απευθύνονται σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 π.μ έως τις 11 π.μ. στο περιθώριο των εξετάσεων που διενεργεί στη Λέσβο το Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά. Περισσότερες πληροφορίες για την ενημερωτική συνάντηση στο τηλ. 2310 398203.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey