Η ομάδα βόλει της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί για τον αγώνα με τον ΑΟΜ

Ο Πανιώνιος, ξέρει τι σημαίνει προσφυγιά!

16/11/2015 - 22:54

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας του Πανιωνίου ασφαλώς και δεν θα πρέπει να περάσει στα ψιλά όταν μιλάμε και αναφερόμαστε στο δράμα των προσφύγων και μεταναστών που βιώνουν τον δικό τους πόνο. Σε συνεργασία με τον άσο της ποδοσφαιρικής ομάδας τον γκολκίπερ Νίκο Παπαδόπουλο συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν στο νησί μας είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στους καταυλισμούς των προσφύγων. Με την ανθρώπινη αυτή κίνηση ο Πανιώνιος που γνωρίζει τι θα πει προσφυγιά προερχόμενος από την Σμύρνη, φρόντισε να δείξει πως δεν είναι αμέτοχος στο σημερινό δράμα. «Μόλις φτάσαμε στο νησί -είπε ο Σωτήρης Τσέργας- τα βλέπεις όλα με άλλο μάτι και μόνο από κοντά καταλαβαίνεις την έκταση του δράματος. 

«Να είστε σίγουροι ότι θα στείλουμε κι άλλα πράγματα και αυτό που κάναμε τώρα είναι το λιγότερο» σχολίασε ο έμπειρος αθλητής του Βόλεϊ που φορά την φανέλα του Πανιωνίου και επισκέφτηκε μαζί με τους συμπαίκτες του «Το Χωριό Του Όλοι Μαζί» στα πλαίσια της παρουσίας της ομάδας του για τον αγώνα της Α2 με τον ΑΟ Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey