Στον Στρατή Μπαλάσκα...

01/10/2015 - 15:48

Ήταν αρχές του 2003, όταν μια ομάδα φίλων και συνεργατών αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ημερήσια έκδοση του «Εμπρός» -μέχρι τότε ήταν εβδομαδιαία εφημερίδα- φιλοδοξώντας στη δημιουργία μιας πλουραλιστικής και έγκυρης εφημερίδας που θα προβάλει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα από την πρώτη στιγμή ήταν παρών και ο Στρατής Μπαλάσκας, που από χθες, όπως και ο ίδιος δημοσιοποίησε στο συγκινητικό «αντίο» του, «ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του» σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην καθημερινή έκδοση του «Ε»...

Ήταν αρχές του 2003, όταν μια ομάδα φίλων και συνεργατών αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ημερήσια έκδοση του «Εμπρός» -μέχρι τότε ήταν εβδομαδιαία εφημερίδα- φιλοδοξώντας στη δημιουργία μιας πλουραλιστικής και έγκυρης εφημερίδας που θα προβάλει τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα από την πρώτη στιγμή ήταν παρών και ο Στρατής Μπαλάσκας, που από χθες, όπως και ο ίδιος δημοσιοποίησε στο συγκινητικό «αντίο» του, «ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του» σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στην καθημερινή έκδοση του «Ε».

Μια απόφαση προσωπική που είναι απολύτως σεβαστή, όπως βέβαιο είναι ότι οι σχέσεις και η συνεργασία που τόσα χρόνια δοκιμάστηκαν και στα δύσκολα, δεν κλείνουν! Όταν πριν από 13 περίπου χρόνια, πάρα πολλά αν τα αναλογιστεί κανείς, γνωστοποιήθηκε αυτή η συνεργασία με τον Στρατή, πολλοί προεξοφλούσαν και μεταξύ... φίλων, ότι αυτή η συνεργασία δε θα κρατήσει για πολύ. Κι όμως, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, τις εντάσεις και το άγχος της δουλειάς και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κουβαλά ο καθένας μας στον χαρακτήρα του και στον τρόπο λειτουργίας του, η συνεργασία είχε στέρεη βάση και μακροημέρευσε γιατί ήταν και επαγγελματική, αλλά είχε και κατάθεση ψυχής. Ο Στρατής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ομολογουμένως έχει αφήσει το στίγμα του στο «Ε», το τρίτο του... παιδί, όπως ο ίδιος αρέσκεται να λέει! Και γι’ αυτό, «τα καλά λόγια», που πάντα είχε παράπονο ότι άκουγε με φειδώ, πραγματικά του αξίζουν, γιατί είχε καθοριστική συμβολή στο επιτυχημένο εγχείρημα της ημερήσιας έκδοσης του «Ε», που κατά γενική ομολογία κοσμεί τον περιφερειακό Τύπο, αλλά και τον τόπο μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey