ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται η διαβούλευση για το ψηφοδέλτιο

03/09/2015 - 14:07

Τουλάχιστον ως χθες το απόγευμα συνεχίζονταν οι διαβουλεύσεις για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λέσβου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Τουλάχιστον ως χθες το απόγευμα συνεχίζονταν οι διαβουλεύσεις για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λέσβου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Αδιαμφισβήτητο φαβορί για επικεφαλής του ψηφοδελτίου, ως αυτή την ώρα, είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λέσβου Γιώργος Πάλλης, ενώ για το ψηφοδέλτιο φαίνεται ότι έχουν προταθεί και τα ονόματα του λογιστή Στρατή Πανσεληνά και του δικηγόρου Στρατή Πέτρου. Επίσης πολλές πιθανότητες να μπει στο ψηφοδέλτιο έχει και η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Νικολάρα.

Αντίθετα περιορίζονται οι πιθανότητες συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του γιατρού Μάκη Αξιώτη ο οποίος με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» δηλώνει ιδιαίτερα επικριτικός με το πολιτικό σύστημα της χώρας και παράλληλα δηλώνει πως «θεωρεί τους βουλευτές σαν μεσολαβητές των μνημονίων από τους ΘΕΣΜΟΥΣ και την ντόπια Ολιγαρχία προς την πλέμπα των θυμάτων! Και μάλιστα αμοιβόμενους από εμάς!»

Η πιθανή είσοδος της Μαρίας Νικολάρα στο ψηφοδέλτιο του κόμματος περιορίζει τις πιθανότητες να είναι σε αυτό και η γιατρός Χρυσούλας Ζωγράφου, που ήταν υποψήφια στις εκλογές του Ιανουαρίου. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το θέμα του ψηφοδελτίου δεν έχει κλείσει ακόμα.

Αποστάσεις από το ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι λαμβάνει και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου που στήριξε το κόμμα στις Δημοτικές εκλογές του 2014, ο Στράτος Γεωργούλας. Σε σημερινό άρθρο του στο «Ε» μεταξύ άλλων σημειώνει: «Η σημασία όμως του να μπορείς να πεις το όχι, όταν σου επιβάλλουν το ναι, είναι μεγαλύτερη αξιακά και διαχρονικά».

Αποχωρήσεις και από το ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου
Το κύμα αποχωρήσεων από το ΣΥΡΙΖΑ έφθασε και στις ακτές της Λήμνου. Συγκεκριμένα με κοινή δήλωσή τους αποχώρησαν από το κόμμα εννέα μέλη. Πρόκειται για τους Κώστα Καλλιγέρη, Βασίλη Καλογιάννη (νεολαία ΣΥΡΙΖΑ), Θανάση Καραγιάννη, Κώστα Κατσιγιαννόπουλο (συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ), Πέτρο Λαζαρίδη, Θανάση Σουρή, Κώστα Σοφιανόπουλο (μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ), Μαρία Σταθοπούλου και Βλάση Χατζηχαραλάμπους (συντονιστή της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ).

Στην δήλωση τους μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι: «Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απομονωμένη από την κομματική και λαϊκή βάση προσχώρησε στη λογική του μονόδρομου των μνημονίων».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey