Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και σε μέσα ενημέρωσης πλήθος διαφημίσεων για υπερβολικά μεγάλες εκπτώσεις...

Προσοχή στις... "μαϊμούδες"

01/09/2015 - 15:49

Το παράδοξο είναι πως ενώ αυτή η κατάσταση είναι κοινό μυστικό μεταξύ των οπτικών και των εταιρειών που εμπορεύονται οπτικά είδη, στη χώρα μας δεν έχει δοθεί η δέουσα δημοσιότητα, ώστε οι καταναλωτές να είναι ψυλλιασμένοι και κατά συνέπεια πιο επιφυλακτικοί στις αδικαιολόγητα μεγάλες εκπτώσεις.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και σε μέσα ενημέρωσης πλήθος διαφημίσεων για υπερβολικά μεγάλες εκπτώσεις στις τιμές επώνυμων γυαλιών ηλίου. Το γεγονός αυτό μας κίνησε την περιέργεια και ρωτήσαμε τι συμβαίνει. Αυτό που μάθαμε είναι ότι ορισμένες επιχειρήσεις με πανελλαδική δικτύωση έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παράλληλες εισαγωγές και έτσι να πετυχαίνουν καλύτερες τιμές. Σε αυτό δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, το αντίθετο μάλιστα τέτοιες εμπορικές πρακτικές πιέζουν τις τιμές προς τα κάτω συνολικά στην αγορά και είναι προς όφελος των καταναλωτών.

Όμως φαίνεται ότι γίνονται εισαγωγές και πολύ προσεγμένων απομιμήσεων επώνυμων γυαλιών ηλίου που πωλούνται σε πολύ ελκυστικές τιμές. Είναι τέτοιες δε οι απομιμήσεις που μόνο όσοι είναι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να τις αναγνωρίσουν. Το παράδοξο είναι πως ενώ αυτή η κατάσταση είναι κοινό μυστικό μεταξύ των οπτικών και των εταιρειών που εμπορεύονται οπτικά είδη, στη χώρα μας δεν έχει δοθεί η δέουσα δημοσιότητα, ώστε οι καταναλωτές να είναι ψυλλιασμένοι και κατά συνέπεια πιο επιφυλακτικοί στις αδικαιολόγητα μεγάλες εκπτώσεις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey