16 καταστηματάρχες και επαγγελματίες στον Καρά Τεπέ, ζητούν το κλείσιμο του καταυλισμού των μεταναστών...

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ: "Επιληφθείτε της κατάστασης τώρα"!

21/07/2015 - 19:43

24 καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Καρά Τεπέ, στέλνουν επιστολή στο δήμαρχο τονίζοντας ότι η κατάσταση με τον καταυλισμό που έχει στηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, πολύ απλά δεν πάει άλλο. Οι υπογράφοντες την επιστολή, περιγράφουν την καθημερινότητά τους τελευταία και κάνουν λόγο για μία κατάσταση που δημιουργεί προβλήματα στην υγιεινή και προσβάλει την αισθητική μίας αναπτυσσόμενης τα τελευταία χρόνια περιοχής.

24 καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Καρά Τεπέ, στέλνουν επιστολή στο δήμαρχο Λέσδβου Σπύρο Γαληνό τονίζοντας ότι η κατάσταση με τον καταυλισμό που έχει στηθεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, πολύ απλά δεν πάει άλλο. Οι υπογράφοντες την επιστολή, περιγράφουν την καθημερινότητά τους τελευταία και κάνουν λόγο για μία κατάσταση που δημιουργεί προβλήματα στην υγιεινή και προσβάλει την αισθητική μίας αναπτυσσόμενης τα τελευταία χρόνια περιοχής.

"Κύριε Δήμαρχε εδώ και αρκετό διάστημα, με δική σας υπόδειξη, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Λέσβου και όλη η γύρω περιοχή, έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο καταυλισμό προσφύγων-μεταναστών. Μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε καμία παρέμβαση, αλλά ούτε και διαμαρτυρία από εμάς τους καταστηματάρχες της περιοχής, διότι θεωρήσαμε ότι δίνατε με την απόφασή σας αυτή, μία προσωρινή λύση στο πρόβλημα. Απ΄ ότι φαίνεται όμως, το «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» ισχύει κατά κόρον στην περίπτωση αυτή και έχει δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα σε μία που περιοχή που αναπτύσσεται συνεχώς και στην οποία έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα αξιόλογες επιχειρήσεις. Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να ζητήσουμε να επιληφθείτε του θέματος με την άμεση μετεγκατάστασή τους, όχι μόνο διότι απαγορεύεται από το Νόμο (ΓΠΣ Μυτιλήνης) και έγινε αυθαίρετα, αλλά και για το λόγο ότι «προσβάλλει» την υγιεινή του νερού και του χώρου, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην υγιεινή και την αισθητική της περιοχής. Θα σας πούμε μόνο ότι τα νερά τρέχουν μέσα στο δρόμο και χρησιμοποιούνται για την προσωπική τους καθαριότητα. Μάλιστα η δεξαμενή νερού στον Καρά Τεπέ, που καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής, είναι ανοιχτή με ότι αυτό συνεπάγεται. Τέλος επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας".

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey